Wpis z mikrobloga

Jak znaleźć szerokie działki budowlane, najlepiej coś ok. 80m x 80m? Na otodom wszystko ma maksymalnie 40-45m szerokości.

Po prawie roku poszukiwań mieszkania, które nie zostało zaprojektowane przez idiotę, chyba się poddam i wybuduję coś dokładnie pod siebie. Teraz problemem jest to, że wszystkie działki, które widzę, to długie wąskie paski ziemi.

#nieruchomosci #dom #dzialka #budowadomu
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MistrzCiezkiejRiposty w takim razie podążasz tą samą drogą co ja (czyli jedyną słuszną) niestety muszę cię zmartwić w pobliżu miasta takich nie znajdziesz bo właściciele parcelują swoje tereny i sprzedają po kawałku. Opcje masz 2. Albo znajdziesz prostokątne działki obok siebie kupisz je i połączysz albo zostaje szukać na "łonie natury" czyli z dala od cywilizacji polować na ojcowizny. Druga opcja jest tańsza ale trzeba się na kombinować. Ja tak ustrzeliłem
  • Odpowiedz
@MistrzCiezkiejRiposty wszystko możesz sobie ogrodzić. Oczywiście nie takim płotem jak część budowlaną ale idzie to ogarnąć. Mi nikt po miedzy nie chodzi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Kupiłem coś podobnego tylko mniejsze. Działka była podzielona tak jak pisałem i wynikało to z planów zagospodarowania.
  • Odpowiedz