Aktywne Wpisy

buchajacy_rog +46
#mecz coooo kurła?

źródło: temp_file5922342343227654382
Pobierz
luktuc +130

źródło: GlTzmMyW8AEXxnu
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file5922342343227654382
Pobierzźródło: GlTzmMyW8AEXxnu
PobierzWykop.pl
....I weź tu bądź 'prawdziwym' mężczyzną. No ale cóż, bez walki się nie dam
#relacje #podryw #depresja #fobiaspoleczna #podrywajzwykopem #redpill #bluepillhandbook #blackpill #wygryw #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc #milosc
@Apocaliptorr: a jak pojawi się jakis facet to i tak to jest jakiś nisko teściowy sojarz który niczym się nie różni od tych bab.
@Apocaliptorr: Dobra, ale czym tak naprawdę jest ten męski wzorzec o którym szczególnie pewne grupy mężczyzn głównie/ludzi uwielbiają tak mówić. Bo z ich wypowiedzi zazwyczaj możesz wywnioskować, że to nie jest absolutnie żaden męski wzorzec a męski stolec co najwyżej i jakieś
@Apocaliptorr: Oczywiście, że tak. Masz tutaj (w wyżej zacytowanym zdaniu) 100% racji i nie zamierzam absolutnie z tym walczyć. Może wcześniej trochę źle się wyraziłem, ale wcześniej w mojej wypowiedzi mi chodziło oto, że męski wzorzec bardzo często dziś jest tak naprawdę fałszywym męskim wzorem. Chociażby
@Apocaliptorr: Również rozumiem, aczkolwiek niestety bardzo często to właśnie do tego się sprawdza już nawet nie pisząc o tym, że niektórzy próbowali naśladować Andrew Tate oraz przedstawiali go jako zajebistego ziomka.
Ja też mam ten sam problem.