Aktywne Wpisy

hansoloxd +296
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
bronxxx +363
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

hej #poznan i #motocykle, sezon moto się zbliza i szukam miejsca na moto w okolicach wildy - co mnie interesuje to musi byc strzezone/dozorowane, zadne podziemne hale garazowe z kamerką lub bez, już z takiej hali jedno moto mi ukradli :)
wiem ze na ulicy Roboczej są dwa parkingi dozorowane, ale tam jest parkowanie pod chmurką (w najgorszym razie, jakbym nic nie znalazł, to lepsze pod chmurką niż wcale :D ).
Szukam zarówno jakbym miał samemu tam parkować, jak i pod współdzielenie z kims.
Nie ograniczam się do Wildy jeśli miałbym dobry dojazd (np tramwajem) gdzieś dalej, i mógłbym tam zostawić ciuchy i kask, ale też bez przesady że będę np 30 minut w jedną stronę jechał :D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: jedno zdanie, trzy razy "moto" - spróbuj hcp ma oddziale psychiatrycznym, z takim zasobem słownictwa pewnie cie przyjmą xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky