Aktywne Wpisy
freepoint +958
Muszę pochwalić firmę Piątnica, tą od produktów sypkich, nie nabiałów, za wsparcie w ważnej dla mnie sprawie, rezultat w komentarzu. #heheszki

źródło: 1000010118
Pobierz
tygrys12345 +58
#raportzpanstwasrodka On w tej koszuli spał czy co?. Koszula śmierdzi alko na odległość a Małpa frajerska fekaliami.

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-13 075243
Pobierz
1. Jak znajdujecie inspiracje do tworzenia czegoś w blendzie?
2. Ile czasu w tygodniu mniej więcej poświęcacie na blendezenie?
1. hobby, gry, filmy, artstation inni artyści, ai itp (tez mniej więcej w tej kolejności)
2. poza pracą, to może z 1h
To game dev czy jakieś wizualizacje u Was?
Ja akurat zaleczam wypalenie zawodowe z branży zupełnie nie związanej z grafiką i grafika 3d (w tym wypadku bledner) którą poznałem dwa lata temu, praktycznie przewróciła moje życie do góry nogami. W sensie pozytywnym.
Codziennie robie wizki do roboty i w tym zaczynam się wypalać bo ile można robić kolejna kuchnie,
Początek to było z godzinka, dwie dziennie po robocie, dopiero ostatni rok to mocniejsze dociśnięcie tematu.
Mam podobnie, tzn wszystkiego po trochu próbowałem. Riging i animacje ruchu też bym zrobił, ale trwało by to długo i nie jest to to co chciałbym robić. Ruch kamery, tworzenie klatek to mi się podoba.
Cała bazę modeli , stworzyć , materiałów itp. Ale teraz to już jest hurtowo gotowce. Bo wszystkie modele mamy, materiały są.
Stworzyłem plugin w którym mamy zapisane 20 konfiguracji kuchni + podmiana wszystkich frontów i uchwytów z bazy danych. Oświetlenie też jest zdefiniowane.
mam już wszystkie modele zrobione jest ich około 45. Mechaniki mam rozpisane.
Wrzucam to teraz do UE, demko będzie gotowe za jakiś miesiąc lub dwa. Wtedy uderzam do wydawców, aby wsparli mnie w produkcji. :)