Wpis z mikrobloga

@WaveCreator: i pan Ryszard i ty nie wiecie, czy celebryci coś wpłacają czy nie. Chociaż te autografy, zużyte koszulki to też to słabo wygląda. Lepiej żeby coś wpłacili, nawet 100 zł, pochwalili się, zachęcili do wpłat, pokazali że oni dają swoje pieniądze. Błaszczykowski zawsze daje kasę na różne akcje i każdy go za to ceni. Nikt mu nie wypomina że się chwali, że mało kasy daje, itd.
  • Odpowiedz
@Elberus: Nie wiem kim ona jest, ale jak normalnym naukowcem, to nie rozumiem co jest nie tak z taką ofertą? Samochód ma wartość, a zwiedzanie centrum astronautów już nie? Zwłaszcza, że to licytacja dla znanej fundacji i jak chcesz zrobić na tym biznes to raczej mała szansa, że faktycznie coś taniej kupisz i drożej sprzedasz.
  • Odpowiedz
@Pokojowa: oprócz tego te fanty wrzucane przez celebrytów które zalegają im w garażu i gdyby nie poszły na WOŚP wylądowałyby w smietniku. A to przepocona koszulka z biedronki Petru, a to zwykły stary rower miejski Balcerowicza.

@arkadi2020: no i chyba super, że dostają nowe życie, robiąc przy tym przysługę dla społeczeństwa?
  • Odpowiedz
@Elberus: ktoś z to chce dać 19k więc to jest fajne dla kogoś. Zazdrosny jakiś jesteś czy myślisz że każdy musi mieć takie same zainteresowania jak ty?
  • Odpowiedz
@Gluptaki: są nawet fajniejsze rzeczy, tylko spójrz-obiad z gburem na który bym nie poszedł nawet jakby mi dopłacali, ale jak ktoś lubi cynicznych polityków lewicy to nie moja sprawa i nie mnie oceniać, a może nawet liczy na coś więcej po obiedzie i dajmy na to chce mu obrobić pałę w ramach podziękowania, że przez tyle lat w Sejmie nie zrobił ze swoimi kolegami i koleżankami niczego by ta coroczna
Elberus - @Gluptaki: są nawet fajniejsze rzeczy, tylko spójrz-obiad z gburem na który...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
oprócz tego te fanty wrzucane przez celebrytów które zalegają im w garażu i gdyby nie poszły na WOŚP wylądowałyby w smietniku. A to przepocona koszulka z biedronki Petru, a to zwykły stary rower miejski Balcerowicza.

@arkadi2020: no tak, nieważne czy pomoże, ważne żeby sobie jak najwięcej od ust odjąć. Powiedz mi ile Ty sobie od ust odjąłeś, żeby pomagać innym, skoro tak chętnie krytykujesz, że pomoc za słaba?
  • Odpowiedz
a może nawet liczy na coś więcej po obiedzie i dajmy na to chce mu obrobić pałę w ramach podziękowania,

@Elberus: ah, czyli jesteś sfrustrowanym krypto gejem, gotchya
  • Odpowiedz