Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jakbym czytała o moich rodzicach , nienawidzę mojego ojca z całego serca bo przez niego mam skrzywione myślenie o facetach i nikomu nie ufam
Wolałabym nie mieć ojca wcale bo możliwe że wtedy nie miałambym takiego "wzorca " i byłabym dziś szczęśliwa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skup się na sobie. Jesteś (grubo) po 30, a dalej chcesz zmienić swoich rodziców. To się nie uda. Jedyną osobą, która może coś zmienić jest twoja matka, ale musiałaby być konsekwentna w stosunku do ojca, a nie jest. Litość to jedna z najgorszych rzeczy w takich sytuacjach.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
odpowiedzialny-zwycięzca-22: Twoja matka ma już dużo za sobą, spełniła większość rzeczy które człowiek potrzebuje więc ma wyjechane, chyba tego tego nie rozumiesz, skup się na sobie żebyś ty odbił się od dna, starzy ludzie albo cię wyniosą do góry albo na dno.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
✨️ Autor wpisu (OP): @Gieraryhir Dziękuję za komentarz, masz rację. Jestem przeorany psychicznie, jego zdrady śnią mi się po nocach. Nie wiem jak można być takim człowiekiem, tu być miłym i się uśmiechać, a za plecami robić swoje. Nie mieści mi się to w głowie. Matka mnie inaczej wychowała. Muszę zająć się swoim życiem i przestać myśleć o tych sprawach. Tylko ja nie potrafię robić dobrej miny do złej gry.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-sojusznik-39: Mi byś mogła zaufać, szanował wszelkie granice, które ustalisz i się podporządkował pod ciebie

a op o mnie mówił ʕ
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ambitny-widz-70: Twoja madka była słabym człowiekiem.

Wolała siedzieć w ównie które zna zamiast zaryzykować drogi w nieznane.

Zero szacunku do takich osób.
  • Odpowiedz