Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +35
No musze sie pochwalic co mi zona kupila. Ostatnio kilka razy sie mnie pytala o modele drukarek i czym sie roznia i ktora wedlug mnie jest teraz najlepsza. Ale sie niespodziewalem ze ja kupi.
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
Jest mega zaskoczona rozmiarem. Chyba sie niespodziewala ze to takie wielkie i ciezkie. Przyszlo w 3 paczkach, razem wazylo ponad 70 kg
Strasznie sie jaram (ʘ‿ʘ)
#druk3d #drukarki3d #rozowepaski
źródło: 1000063105
Pobierz
BlackpillMonster +163

#nieruchomosci
Bawi mnie ten psychiatryk na tagu od lat ostro kisnę czytając wasze śmieszne wpisy xD kupiłem mieszkanie w 2015 kiedy miki pisał, że będzie zaraz taniej aktualnie moje mieszkanie jest warte 3 razy więcej zaraz dobije do 4 razy więcej xD. Kredyt dawno spłacony. Kupowałem nowy blok 4500zł metr teraz dewelopery za dziura w ziemi chcą w moim mieście 12500/13600zl metr zależności od lokalizacji. Dalej czekajcie na pewno kupicie pociąg odjechał xD. Zawsze rób odwrotnie niż mówi wykop stara dobra zasada.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Żaden problem - będzie rosło bo musi rosnąć. Jak sportowiec przez ostatnie 10 lat bił rekordy, to przez następne 10 będzie tylko lepiej, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nierucha, ale aktualny rynek jest kompletnie nie do utrzymania. O ile nie wjedzie
@mirko_anonim: trochę zabawne są takie triumfy po fakcie, kiedy się po prostu bezmyślnie wstrzeliło w okres pompy/bańki.
Ale skoro to takie oczywiste, to kup kolejne. Za 10 lat będziesz miał dwa, warte 4 razy więcej, i dwa dawno spłacone kredyty, w
Po cenach to pewnie jakaś powiatówka to nawet nie wiadomo czy znajdziesz kupca co by się tam bawił w remont generalny.
O nieruchomościach najwięcej gadają Ci co ich nie mają, a więc młodzi, a więc coraz mniejsza grupa ludzi biorąc pod uwagę demografię, a do tego jak rzeczywiście mają rację to domy sobie tanio kupią, i cyk mają jeszcze mniej powodu zaglądać na tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
“Show,
Wtedy ^ bezmyślnością IMO było branie na zmienne albo w ogóle nie branie leżących na ziemi pieniędzy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny