Aktywne Wpisy

bart88uk +320
Jeśli dzisiaj Lewandowski strzeli 3 gole to wylosuje komuś kod na 1500 pln na dowolnej platformie którą chce. Nie ważne czy pyszne pl czy steam czy onlyfans.
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #
Wszyscy bioro udział co zostawio plusa! OSOBY KTÓRE WYTYPUJĄ DOKŁADNIE WYNIK I STRZELCÓW DOSTAJO KOD NA 100 ZŁ
Wśród obserwujących mój profil i mój tag #bartrozdaje wylosuje dodatkowe 100 zł
#rozdajo #mecz #pilkanozna #bartrozdaje #
źródło: barcelona-v-dortmund-preview
Pobierz
a5f5c1 +7
#programista15k #pasjonat15k
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?

Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º ͜ʖ͡º)
A to wszystko za ponad 3000 czy tam 4000 gdzie w tej cenie nawet ekranu Amoled nie mają tylko tańszy OLED XDDD
I tak wśród ajfoniarzy najbardziej wyróżniają się Juleczki co na posiadaczy innych marek telefonów patrzą jak na biedaków, na ludzi gorszych tylko dlatego że nie przeplacili trzykrotnie za znaczek ( ͡º ͜ʖ͡º).
#telefony #logikarozowychpaskow #technologia #iphone #apple
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz@GangKobry: i już wiadomo, że mamy do czynienia z osobą uposledzoną
@gluchy987: porównuje tel mniej więcej w tej samej cenie. Używałem 6 chyba do 2020 roku (6 lat i do konca dzial dobrze), zmieniłem na jakis redmi najpierw, bo stracil aktualizacje. Poczatkowo ok, ale wytrzymalo to 2 lata, pozniej sredni samsung. Po 3 latach sie
@wolny_kot: ta, będzie back button w tym stuleciu?
@RelaniU: mój oneplus 6 chodzi 5 rok tak samo. bez przesady
@RelaniU: troll, lub debil
To kwestia tego, że kupujesz telefon, który działa i tyle, jest w ekosystemie, masz te same płatne aplikacje, co miałeś wcześniej. Dla Polski ma to małe znaczenie, ale jak mieszkasz w USA i cena iPhona jest śmieszna, to nie będziesz marnował godziny życia, na porównywanie telefonów tylko