Wpis z mikrobloga

#programista15k #pasjonat15k
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?

• 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@a5f5c1 dlatego patrzy się na rodziców i zwyczaje żywieniowe w rodzinie. prawie każdy z wiekiem trochę przybiera, ale jeżeli teście nie są monstrami to i żonka ma małą szansę. natomiast odwrotnie - zawsze się sprawdza
  • Odpowiedz
@a5f5c1 nie sądzę że jaka kolwiek programistka by urodziła kilkoro dzieci , dlatego że wśród nich przeważa lewica więc pewnie by było 5 kotów a co do wagi to tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi , przecież można być grubym i ładnym albo chudym i brzydkim
Tak wiem zaraz będzie SAMA JESTES GRUBA TO TAK MOWISZ ale serio od kiedy ladnosc jest definiowana przez szczupłość skoro widzę pełno lasek chudszych
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut

@a5f5c1 dlatego patrzy się na rodziców i zwyczaje żywieniowe w rodzinie. prawie każdy z wiekiem trochę przybiera, ale jeżeli teście nie są monstrami to i żonka ma małą szansę. natomiast odwrotnie - zawsze się sprawdza

Bzdury , moi rodzice są grubi a ja przez większość życia się głodziłam, brat to już wogole kupa mięśni
Takie same bzdury jak "pacz na jej matkę ona będzie taka sama "
  • Odpowiedz
@antypizda no wiesz skoro faceci by kogoś zostawili bo przytyła to ja polecam kobietom zostawiać facetow jak łysieja słabiej staje albo mniej zarabia ale wtedy już się zaczyna kwik i TAK NIE MOZNA NIE MI NIE MI
  • Odpowiedz
  • 1
widzę pełno lasek chudszych niż ja które wyglądają jak bazyle dosłownie

@Linnior88: to już pozwól proszę ocenić facetom, którzy za tymi "bazylami" się oglądają albo nie...
  • Odpowiedz
@antypizda

@Linnior88: Jeśli uważasz, że łysienie z wiekiem (genetyka) to to samo co żarcie chipsów na kanapie (wybór), to ja już nie pomogę. Ale masz rację - każda ze stron ma prawo wyjść z relacji, jeśli druga zaczyna ciągnąć ją w dół.

Ale jedno i drugie to zostawianie kogoś za wygląd więc nie ma co się oburzać , ty nie lubisz grubych ona nie lubi łysoli ze słabymi genami
  • Odpowiedz
@antypizda kłótnia z takimi betonami jak wy panowie nie ma sensu ,
Ja nie chcę grubej baby - inni faceci klap klap rączkami
Baba - nie chce biednych łysych brzydkich niskich - kwwiiii kwiiiii jak możesz być tak powierzchowna wstretna baba
  • Odpowiedz