Aktywne Wpisy

Clermont +174
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

Lolenson1888 +144
1 lipca 2023 roku późnym wieczorem 37-letni Mateusz Terlikowski wykonywał swoją nocną zmianę w restauracji McDonald's w Wodzisławiu Śląskim. Dla wielu był zwykłym pracownikiem. Był jednak dobrze znany w środowisku śląskich kolarzy górskich. Człowiek, który pokonywał najwyższe wzniesienia, nie ustępował przed żadnym wyzwaniem - tego dnia, jak się okazało, zmierzył się z najtrudniejszym z nich.
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a

źródło: 33C6F09D-43D5-4E7D-9FAE-CE3FE5A6AD26
Pobierz
Hipotetyczna sytuacja: bierzecie ślub z fajną, szczupłą programistką z myślą o urodzeniu kilku kaszojadów - zamiast kaszojadów, wasza Julka nabiera niebotycznych rozmiarów, ok. 100kg wagi przy wzroście 157cm. Co robicie?
Tak wiem zaraz będzie SAMA JESTES GRUBA TO TAK MOWISZ ale serio od kiedy ladnosc jest definiowana przez szczupłość skoro widzę pełno lasek chudszych
@a5f5c1: Jeżeli twoja żona przytyła, to dlatego, że uważa, iż zasługujesz na więcej!
#peppone
Bzdury , moi rodzice są grubi a ja przez większość życia się głodziłam, brat to już wogole kupa mięśni
Takie same bzdury jak "pacz na jej matkę ona będzie taka sama "
Co to jest "tendencja do obzerania" ? Bo widzę że jakaś nowa nauka powstaje
Komentarz usunięty przez moderatora
Problemy autora i jemu podobnych : przytyła
mam nadzieję że nie jesteś programistką
@Linnior88: to już pozwól proszę ocenić facetom, którzy za tymi "bazylami" się oglądają albo nie...
Ale jedno i drugie to zostawianie kogoś za wygląd więc nie ma co się oburzać , ty nie lubisz grubych ona nie lubi łysoli ze słabymi genami
Ja nie chcę grubej baby - inni faceci klap klap rączkami
Baba - nie chce biednych łysych brzydkich niskich - kwwiiii kwiiiii jak możesz być tak powierzchowna wstretna baba
źródło: temp_file4450724796431145646
Pobierz@Linnior88: no i okej