Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś powiedzieć jak wynajdować takie #shitcoin jak $XCN, które nagle po czasie w----------ą w kosmos? Kupiłby człowiek za 4000 zł 14 stycznia jak chodził po 0.0028$ i w peaku po tygodniu zrobił z nich 30k zł sprzedając po 0.028$... Nie wiem, może jest jakiś schemat, że jak coin chodzi po 0.00XXX to nagle w-----e po czasie do 0.0XXX? Czy to dalej tylko ruletka?

Gość sobie robi wykres 18 listopada 2023 https://www.tradingview.com/chart/XCNUSDT.P/LsNVzXJL-XCNUSD-300-POTENTIAL/ i potem się sprawdza xD

#kryptowaluty #bitcoin #ethereum #gielda #inwestycje
memforis - Może mi ktoś powiedzieć jak wynajdować takie #shitcoin jak $XCN, które nag...

źródło: Zrzut ekranu 2025-01-24 134425

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@memforis:

Może mi ktoś powiedzieć jak wynajdować takie #zdrapki jak "500000zł w banku", które nagle po zdrapaniu w----------ą w kosmos? Kupiłby człowiek za 10zł w kiosku i na drugi dzień zrobił z nich 500000zł... Nie wiem, może jakiś schemat, że zwycięska zdrapka chodzi po 10zł to nagle w-----e po zdrapaniu na 500k?

Jakie kioski polecacie? Mam dość pracy stąd decyzja o zaryzykowaniu 10zł na takiego
  • Odpowiedz
@memforis: mem coiny to jedna wielka karuzela, nigdy nie wiadomo co się z nimi stanie bo nie opierają się na niczym, wystarczy, że najbogatszy człowiek na świecie wstawi zdjęcie psa, który ma swój coin i cena leci w kosmos. Nie mówiąc też o tym, że każdy może stworzyć mem coina a co za tym idzie - rug pull murowany prędzej czy później
  • Odpowiedz
@memforis musisz poznać parę osób, bywać na odpowiednich grupach i jakoś to się kręci. Przy czym dla mnie to były miesiące póki się gdzieś wkręciłem, a i tak 90% razy się nie udaje.
  • Odpowiedz
@memforis to jest loteria, setki coinow dziennie, nawet jakbyś wszystkie obstawiał to nie wyjdziesz na plus. To jak szóstka w lotka i jakbyś się pytał jak trafić tą szóstkę
  • Odpowiedz