Aktywne Wpisy

Dziambelll +198
Elegancko dziś zamontowałem baterie podtynkową, szybka robota efekt więcej niż zadowalający,
#chwalesie #budujzwykopem
#chwalesie #budujzwykopem
źródło: image
Pobierz
Anetkia +60
Gdy zostal zabity prezydent #gdansk Adamowicz, w pierwszej chwili zrobiło mi się po prostu przykro że ktoś zamordował czlowieka, pomyslalam o jego rodzinie, potem poczułam złość że organizatorzy imprezy dopuścili do takiej sytuacji, a na koniec spory niepokój ze są ludzie zdolni do takiego czynu. Natomiast ani przez moment nie pomyślałam o jak fajnie ze zabili lewaka. Nie znosilam tego co Adamowicz robił, nie zgadzałam sie z nim, jego wypowiedzi
źródło: charlie-kirk-private-family-moments
Pobierz

Potrzebuję 2 kabli:
1. Kabel ISP-Router
2. Kabel Router-PC
I pytanie: jakie to mają być kable? Rozumiem ze kategoria 6/6a ale który ma być skrętką i czy w ogóle ma być skrętka? Dzięki.
#networking #siecikomputerowe #sieci #internet #komputery
https://www.amazon.pl/Nanocable-10-20-0101-BK-Ethernet-sieciowy-czarny/dp/B00AKBS3FS
Jak masz przewody działające to niczego nie zmieniasz. Przewód nowy czy wyższej kategorii niczego ci nie zmieni.
Jak chcesz żeby ładnie wyglądało to zamów sobie kikuty na daną odległość jaką potrzebujesz, jak np. mają być krótkie to masz patchcordy 10cm, 25cm itd.