Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: to fejk? Czy temu idiocie berkowiczowi sufit na łeb spadł ze takie g---o napisał? Od razu mi się kurski przypomniał jak wyszło że jego wujkowie w wehrmachcie służyli i to chyba dobrowolnie a wymyślił fejka z dziadkiem Tuska
  • Odpowiedz
  • 162
Poziom schamienia, prostactwa, manipulacji i wypinania d--y do pisu w wykonaniu tego błazna już dawno przekroczyła naszą galaktykę.

@plyty_chodnikowe: z tego powodu normalnie marzy mi się żeby Tusk w końcu dojechał tego idiotę, nie to że pałam jakąkolwiek sympatią do do Tuska, tylko tyle że mam dość robienia z polityki w polsce takiej pajacerki. Berkowicz zachowuje się dosłownie jak gówniarz w gimnazjum, który próbuje 'dopiec' nauczycielowi i zdobyć poklask wśród
  • Odpowiedz
Trzeba zrozumieć jego frustrację. Chłop większość życia "nosił teczkę" za Korwinem, a jak dziadka wywalili, to jest w trzecim szeregu swojej partii, za Braunem i Mentzenem, którzy w polityce są krócej niż Berkowicz XD
  • Odpowiedz
z tego powodu normalnie marzy mi się żeby Tusk w końcu dojechał tego idiotę,

@d00v: I co by z tego wyciągnęła, wywnioskowała ta pulpa która oddaje mu głosy lub ogląda TV Republika, jak tam lecą ordynarne kłamstwa jako newsy? Zrobiliby materiał o tym że to memcen ZMASAKROWAŁ HERR TUSKA i tyle, nara XD
  • Odpowiedz
@shaku79: Oczywiście, że to nieprawda. Pradziadkiem Froelicha był Marian Kornet, pseudonim „Trąbka”, walczył w powstaniu.
A dziadek Tuska do Polskich sił na Zachodzie trafił z Wermachtu.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Pradziadkiem Tomasza Froelicha jest polski wynalazca i uczestnik wojny polsko-bolszewickiej Adolf Froelich. Z kolei jego drugi pradziadek Marian Kornet, pseudonim „Trąbka” walczył w Powstaniu Warszawskim w zgrupowaniu Krybar.

?
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe @shaku79 berkowicz był ćpunem i wychowankiem monaru (wiem tonod Liroya). Wcześniej ludzie powiązani z konfederacją, czy korwinem śmiali się z jego, że ma ksywę kebab. Liroy wysmjasnil mi, że jak berkowicz ćpał, to chodził po śmietnikach obok kebabów i wyjadał resztki.
  • Odpowiedz
Berkowicz zachowuje się dosłownie jak gówniarz w gimnazjum, który próbuje 'dopiec' nauczycielowi i zdobyć poklask wśród kolegów z klasy. Do tego przy tym wszystkim jest "głupio-mądry", co dodatkowo mnie triggeruje xD

@d00v: Otóż to k---a mać. Człowiek by chciał jakiegoś sensownego politycznego zróżnicowania dla tej Polski, no ale kiedy się widzi, że spoza głównych obozów jest taki Berkovitz, głupio-mądry chłopaczek w garniturku, to się k---a przykro robi.
  • Odpowiedz
Otóż to k---a mać. Człowiek by chciał jakiegoś sensownego politycznego zróżnicowania dla tej Polski, no ale kiedy się widzi, że spoza głównych obozów jest taki Berkovitz, głupio-mądry chłopaczek w garniturku, to się k---a przykro robi.

@meandmymonkey: Najgorsze jest to, że tak jest dosłownie z każdym na tej scenie. Oczywiście berkowicz to już przykład skrajnej głupoty, ale prawie każdy polityk ma zainstalowany schemat jakiejś sinusoidy - problem w tym, że takiej
  • Odpowiedz