Aktywne Wpisy
blackghost +16
Tak się zastanawiałem dziś z żoną oboje level 40+ i mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że
Schwarzfahrer +213
Podzielę się z wami czymś.
Pracuje w pewnym markecie ze sprzętem rtv i agd.
Podstawy na umowie mam mniej niż najniższa krajowa. Do tej minimalnej musze dobić sobie premią, potem to co więcej dostaje jako prowizję. Oczywiście jak premii nie wypracuje to pracodawca łaskawie mi dopłaci do tej minimalnej.
Za
Pracuje w pewnym markecie ze sprzętem rtv i agd.
Podstawy na umowie mam mniej niż najniższa krajowa. Do tej minimalnej musze dobić sobie premią, potem to co więcej dostaje jako prowizję. Oczywiście jak premii nie wypracuje to pracodawca łaskawie mi dopłaci do tej minimalnej.
Za
źródło: IMG_20250123_083343
Pobierzźródło: 2eee249e1992c3af3727c9b29e1105b273c01c764bd152b20ffd087191bc3e98
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@plyty_chodnikowe: z tego powodu normalnie marzy mi się żeby Tusk w końcu dojechał tego idiotę, nie to że pałam jakąkolwiek sympatią do do Tuska, tylko tyle że mam dość robienia z polityki w polsce takiej pajacerki. Berkowicz zachowuje się dosłownie jak gówniarz w gimnazjum, który próbuje 'dopiec' nauczycielowi i zdobyć poklask wśród
Jak już się bawimy w wykopki to nazwisko BERKOWICZ o czymś mówi?
@d00v: I co by z tego wyciągnęła, wywnioskowała ta pulpa która oddaje mu głosy lub ogląda TV Republika, jak tam lecą ordynarne kłamstwa jako newsy? Zrobiliby materiał o tym że to memcen ZMASAKROWAŁ HERR TUSKA i tyle, nara XD
A dziadek Tuska do Polskich sił na Zachodzie trafił z Wermachtu.
?
Berkowitzowane
@d00v: Otóż to k---a mać. Człowiek by chciał jakiegoś sensownego politycznego zróżnicowania dla tej Polski, no ale kiedy się widzi, że spoza głównych obozów jest taki Berkovitz, głupio-mądry chłopaczek w garniturku, to się k---a przykro robi.
Konfedracja to zlepek upośledzonych kretynów.
@meandmymonkey: Najgorsze jest to, że tak jest dosłownie z każdym na tej scenie. Oczywiście berkowicz to już przykład skrajnej głupoty, ale prawie każdy polityk ma zainstalowany schemat jakiejś sinusoidy - problem w tym, że takiej