Aktywne Wpisy

Ana77 +22
Wrzucam link z innego forum, gdzie dziewczyna lat 30 pyta co ma ze sobą zrobić by znaleść faceta i wrzuciła zdjęcia. Generalnie piszą jej tam, że jest aseksualna dla mężczyzn, powinna przejśc metamorfozę... no raczej opinie są na nie.
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html
Co panowie sądzą? Naprawdę ( z wyglądu) nikt by się nią nie zainteresował? Pytam panów 25 plus ewentualnie kobiet.
Wszystkie obrażające/chamskie posty będa kasowane.
https://vitalia.pl/forum43,1062312,0_Mam-30-lat-i-nikt-mnie-nie-podrywa.html

PABLO__ESCOBAR +96
Żona poroniła 9 tydzień ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°) musiałem się wyżalić. Ciężko jest..
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje

źródło: IMG_20250123_083343
PobierzCzyli mieszkańcy miasta nie mogli być represjonowani bo przecież Liga Narodów by się tego nie dopuściła.
Ja już mam wyrobioną opinię i nie zamierzam jej zmieniać bo współczuje ofiarom obozów ale nie jakiemuś chłopu który woził sobie ssmanów czy kim oni byli nawet nie dbam o to bo to zbrodniarze. Podobnie jak Włosi też zmienili front gdy
Nie zamierzasz zmieniać opinii bo się dałeś nabrać na propagandę Kurskiego bo jej fałszywy przekaz pasuje do twojego nastawienia do Tuska? Ja tam Tuska nienawidzę ale jestem historykiem i dla mnie
@Merdarion_PL: formalnie xD, ale calosciowo wolne miasto gdansk na miedzynarodowym teatrze bylo reprezentowane przez Polske
To się zdecyduj, albo tak albo tak. Nie można mieć dwóch stanów prawnych na raz.
Pisałem że prawodawcą była trzecia rzesza to coś piszesz o lidze narodów.
Pisałem szkoda mi ofiar obozów a
Komentarz usunięty przez autora
K---a mać, rozumiem Berkowicze i inne polityczne debile muszą się przepychać na dziadków bo innych argumentów brakuje, ale po c--j wchodzicie w tę z-----ą gierkę? Jesteście takimi samymi debilami. Tak jak Wam
Cieszę się, że zdajesz sobie z tego sprawę. Jeśli chcesz to mogę Ci pomóc znaleźć jakąś szkołę dla dorosłych. Mógłbyś uczęszczać normalnie po pracy, wieczorami. Nigdy nie jest za późno, żeby zdać maturę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@krumkichot: Poprzeglądaj sobie profil mirasa z którym dyskutowałeś, mój i powiedź, że to są konta pro tuskowe, bo ja wiem że my obaj jesteśmy zwykłymi użytkownikami tego portalu, w przeciwieństwie do ciebie, gdzie każda z twoich 389 akcji wykonanej na wykopie to polityczne agitatorstwo po stronie pisu xD.
https://wykop.pl/ludzie/krumkichot przecież, wystarczy jakieś 30 sekund żeby stwierdzić,
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zgodnie z dekretem Hitlera z 1 września 1939 obywatele Wolnego Miasta Gdańska stali się automatycznie obywatelami Niemiec[11]. Wobec ponoszenia przez III Rzeszę strat na froncie wschodnim zapadła decyzja o wcielaniu ludności kaszubskiej do Wehrmachtu, w związku z czym Józef Tusk 2 sierpnia 1944 został powołany do tego wojska[2]. Według relacji jego najstarszej córki Eleonory Gurkowskiej oraz zgodnie z