Dałem kiedyś gościowi z LinkedIn info że za kilka msc może będę potrzebował olabelowanych danych. Teraz męczy mnie niemal codziennie. Dziś nawet napisał na łocapie. Trudne czasy idą.
@Michal_Spira @konstanty400 @JamesJoyce: Ale trzeba mu przyznać że umie w politykę. On szykuje na Ciebie pułapkę. Pracowałem z podobnymi ludźmi. Napisał Ci tak że jak nie będziesz mu pomagać to może polecieć ze skargą.
@JamesJoyce: Tak mi mówi przeczucie. Ta wiadomość to dla niego podkładka. Ja na Twoim miejscu odpisałbym mu tak samo politycznie jak on zadał pytanie 🙋
@a5f5c1 Thank you for your response. We have extensive experience in various NLP projects in English, like 1) Question/Answers grouping and mapping for universities 2) ChatGPT v3 and v4 comparison for generative ai model projects 3) Products matching using planogram for retail projects, etc 4) Linkedin & Twitter (X) feed cross-check for social media monitoring.
Our hourly price ranges from $2.8 - $4.5 per hour, subject to data volume and engagement
Dałem kiedyś gościowi z LinkedIn info że za kilka msc może będę potrzebował olabelowanych danych. Teraz męczy mnie niemal codziennie. Dziś nawet napisał na łocapie. Trudne czasy idą.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzAle trzeba mu przyznać że umie w politykę. On szykuje na Ciebie pułapkę. Pracowałem z podobnymi ludźmi. Napisał Ci tak że jak nie będziesz mu pomagać to może polecieć ze skargą.
Our hourly price ranges from $2.8 - $4.5 per hour, subject to data volume and engagement