Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ale mam podły charakter. Uwielbiam robić komuś na złość, a tym samym sabotując swoje życie. Tym sposobem m.in. wchodzę w związki aby w jak najbardziej absurdalny sposób zerwać, odwalam krzywe akcje w pracy które knuje czasem latami ale na koniec zrobić plot twist takiego, że wszyscy aż nie dowierzają, negocjuje stawkę wynagrodzenia w dół (podpisywałem nawet aneks o zmniejszeniu pensji, odmawiałem awansów, nie wypełniłem wniosku z funduszu socjalnego o dodatek na święta tłumacząc, że mi się nie chce), aby kogoś wkurzyć oferowałem pewne usługi za darmo, w pracy mamy osobę które płaciła innej osobie za montaż wideo, poświęciłem czas aby się nauczyć tego i zaoferowałem się tej osobie, że przecież ja znam się na tym i mogę robić to za darmo albo zamiast brać nadgodziny zostaje w pracy z własnej woli, nie wykazując tego aby inni nie mogli wziąć nadgodzin, oczywiście pracodawca w sumie nie rozumie co się dzieje, bo jeszcze jakiś czas temu go wyzywałem i również manipulowałem, a teraz naglę podlizuje się i robię coś ponad normę. Oczywiście nie wspomnę już o jakiś kłótniach czy wyprowadzeniu się z domu w wieku 18 lat tylko aby rodziców wkurzyć. Niektórzy ludzie są przekonani, że jestem homo, wkurzam ich tym bo wiem, że są cięci na to więc gram geja, za to w innym towarzystwie jestem homofobem. Normalnie aktor, dopasowuje się do sytuacji. Poglądy polityczne? Tak samo.
Najgorsze w tym wszystkim że robię sobie pod górę tylko po to aby zagrać jakąś scenkę i wyprowadzić kogoś z równowagi.
Czy to jest jakaś choroba umysłowa? Bo tak szczerze to zaczyna mi to przeszkadzać. Psychopata?
#psychologia #psychiatria #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Prędzej zwykły debil, ale lekarzem nie jestem więc
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Niektórzy są kontrowersyjni, bo to im daje atencję. Patrz na np takiego Korwina. Często mówi coś tylko po to żeby wbić kij w mrowisko i być w centrum uwagi. Może masz coś takiego tylko bardziej? Może jesteś narcystyczny, masz potrzebę bycia w centrum uwagi i wkurzenie kogoś ci to daje?
W każdym razie idź do terapeuty bo na pewno bez tego byłbyś w stanie lepiej żyć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Osobowość antyspołeczna to spektrum, ale na psychopatię to nie wygląda. Psychopaci nie tworzą takiego chaosu, kalkujlują na zimno i działają bez emocji (oprócz gniewu) i przede wszystkim są narcyzami i raczej pną się po szczeblach jak najwyżej, a nie sabotują swoją karierę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Fredi_Kamionka_Gmina_Burzenin: Bardzo możliwe. Mam bardzo dwulicowy charakter, zmieniam go w zależności od towarzystwa lub zmienia się w czasie. Potrafię w pracy siedzieć cicho, klepać swoje, a po roku robię rewolucję, lecą głowy bo podpieprzam, a na koniec rzucam pracę z jakiegoś błahego powodu.

@ka-lol: Nie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Pawulon_Dla_Starych: Hmm, antyspołeczna. Nie znam się na tych pojęciach ale nie unikam kontaktu z ludźmi. Mam znajomych i bliskich którzy nadają na tych samych falach i się z nimi dogaduje. Czasem ktoś z tego towarzystwa wyleci ale to raczej dlatego, że się zmienił - np. kolega wziął ślub i ma dzieci, kobieta go wzięła pod pantofel więc do trolluje, nie pytam czy wyjdzie tylko czy
  • Odpowiedz