Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

Myslovitz +80

źródło: temp_file4293789144889316521
Pobierz
#polityka
źródło: 1000050419
PobierzVan Helsing i Dracula na jednej fotce
Komentarz usunięty przez autora
@KOLEGAMAMY: cooo? XDDD
A na tle socjalistycznej Europy Zachodniej to u nas naprawdę jest dość liberalnie.
@mam_spanko:
@kogi
Wejście w dupe chyba. To jesta bal po inauguracji a nie sama inauguracja.
@mam_spanko: ??
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzW drugą stronę też to jest śmieszne. Javier Milei, turbokapitalista lansuje się socjalistą Morawieckim
Albo mu nie powiedzieli całej prawdy xD
Na początku myślałem że te zdj to ia
Argentyna jest sporo biedniejszym krajem niż Polska, a jednak miej więcej wiemy kim jest Milei. Myślę, że w Argentynie wiedza o Polsce jest mniej więcej taka, jak w Polsce o Argentynie.