Wpis z mikrobloga

@elofrytki: Plusik. Dlatego zawsze bardzo doceniam wszystkie zadaniowe rekrutacje typu Masz 30 min, zrób X. I wtedy po prsotu sprawdza się czy jesteś w stanie sobie poradzić w jakiejś sytuacji, a nie czy wykułeś coś na blachę przed rozmową xD
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki nie mówię o zadaniach typu "masz tydzień i napisz aplikację" tylko o rzeczy typu live coding na rozmowie technicznej w przypadku programistów, grzebanie w ustawieniach w przypadku adminów/sieciowców.
  • Odpowiedz
  • 0
Koleżanka mojej matki 13 lat nie pracowała w zawodzie . Zaniosła dyplom i tyle xD

Olszanka po pedagogice jedyne co to powiedziała z jakimi dziećmi pracowała i tyle xD

Tutaj robisz z sb śmiecia xD ostatnio czytałem że koleś miał interview przez whatsup xD baba się spóźniła 15 min a w tle słychać było że gdzieś idzie
  • Odpowiedz
interview to jest nic innego jak sprawdzian z gowno teori ktorych czlowiek sie uczy tylko na potrzebe rozmowy kwlaif.

@elofrytki: Niestety to jest prawda i jednocześnie mój największy zawód w tej branży. Myślałem, że jak skończę zabawę z polskimi uczelniami i wezmę się za konkretną robotę to wkuwanie regułek na pamięć to będzie już przeszłość.
  • Odpowiedz
Jakie narzędzia lub technologie medyczne wykorzystujesz w swojej pracy, i jak wpływają one na Twoją efektywność?

@elofrytki:

Jakie operacje i zabiegi medyczne przeprowadza hobbistycznie w czasie wolnym od pracy?
  • Odpowiedz