Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +19

W niedzielę była względnie fajna pogoda, trzeba było się przewietrzyć :)
Naprawdę większość kierowców jest mega spoko, ominą szeroko. Wystarczyło jedna 2...
1. wyprzedza mnie 2 auta, bardzo ładnie, szeroko. Dojeżdża trzecie, trąbi i na gazetę... miejsca było masa. O co chodziło? do tej pory nie mam pojęcia;
2. rondo, to idealne miejsce aby wyprzedzić rowerzystę - takiego debila to już dawno nie spotkałem;
Aaaa, no i as (nie zrobiłem zdjęcia, żałuję), zaparkował na caluteńkim chodniku.
Ale jak mówię, zdecydowana większość kierujących naprawdę ładnie, bezpiecznie, przyjemnie jechała.
#rowerowyrownik #ruszkielce #kielce #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: WhatsApp Image 2025-01-19 at 15.45.05
Pobierz