Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

źródło: 9hanv6
Pobierzto ze cos mozna podwazyc, to nie znaczy ze ktos to podwazy. pipa ma swiadomosc procederu i ma to w dupie. podobnym przypadkiem jest u nas (albo ogolnie) rodo, ale to akurat wynika z tego ze to strasznie gowniany akt prawny - naruszenia sa w kazdej firmie, ale tylko maly % dostaje z tego tytulu jakies kary.
https://wykop.pl/wpis/79843689/pracbaza-studbaza-studia-programista15k-techniczne
Ale racja, nie śmiejmy się z świętych programistów bo kto to widzioł
Typ wrzuca codziennie memy o programistach, śmieszniejsze lub te mniej, ale wciąż typa ewidentnie musi coś boleć w programistach, że ze wszelkich grup zawodowych wybrał sobie akurat tą XD
Nikt normalny by tyle czasu nie poświęcał na to, chyba że na bezrobociu lub rencie przegrywowej, co by się zgadzało z nickiem
@katopa: ukręcenie głowy nowoczesnemu wyrobnictwu/outsourcingowi (bo na outsourcing fizycznych jesteśmy powoli za drodzy) nie jest na rękę nikomu. ¯\(ツ)/¯
@Hmrogrz: Przecież bardzo prosto można tego wymagać, zasłaniając się koniecznością pracy na sprzęcie zleceniodawcy w celu ochrony tajemnicy przedsiębiorstwa albo czymkolwiek innym. Co, myślisz, że każdy kontraktor przed pandemią pracował zdalnie jak wszyscy pracowali z biura? xD Albo, że teraz nie musi jeździć do biura jak firma wróciła? xD
https://bezprawnik.pl/praca-w-biurze-na-b2b/