#windows10 #windows11 #windows #gry Chce odpalić assassin valhala ale wyskakuje mi taki komunikat. Klikam uruchom i nic sie nie dzieje. Zaznaczam że gra wcześniej działała, pewnie po którejś aktualizacji windowsa system blokuje gre. Gre mam piracką. Jak to obejść?
@pavlo0 Naciśnij prawym przyciskiem na ikonę pliku exe wejdź we właściwości i poszukaj przycisku "odblokuj", będzie na dole ale nie pamiętam która zakładka, dodatkowo możesz spróbować dodać wyjątek w defenderze i zainstalować vcredist, to takie typowe rzeczy przy piraconych grach, w ostateczności spróbuj pobrać instalator skąś indziej
@pavlo0 Sprawdziłem i na windowsa 11 potrzebujesz crack fix bo wersja co była długo dostępna ma znany problem ze zgodnością, szukaj pod nazwą CrackFix Win11 24H2 (by Skystar), np na cs rin ru albo elamigos site
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Chce odpalić assassin valhala ale wyskakuje mi taki komunikat. Klikam uruchom i nic sie nie dzieje. Zaznaczam że gra wcześniej działała, pewnie po którejś aktualizacji windowsa system blokuje gre. Gre mam piracką. Jak to obejść?
źródło: Bez tytułu
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Bez tytułu
Pobierz@panczii: brak ostatnich akcji, brak zagrożen mam
@RandomNetUser: Piracić "gry" Ubisoftu to nie tylko przyjemność, ale i obowiązek ( ͡° ͜ʖ ͡°)