Wpis z mikrobloga

#windows10 #windows11 #windows #gry
Chce odpalić assassin valhala ale wyskakuje mi taki komunikat. Klikam uruchom i nic sie nie dzieje. Zaznaczam że gra wcześniej działała, pewnie po którejś aktualizacji windowsa system blokuje gre. Gre mam piracką. Jak to obejść?
pavlo0 - #windows10 #windows11 #windows #gry
Chce odpalić assassin valhala ale wyskak...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pavlo0 Naciśnij prawym przyciskiem na ikonę pliku exe wejdź we właściwości i poszukaj przycisku "odblokuj", będzie na dole ale nie pamiętam która zakładka, dodatkowo możesz spróbować dodać wyjątek w defenderze i zainstalować vcredist, to takie typowe rzeczy przy piraconych grach, w ostateczności spróbuj pobrać instalator skąś indziej
  • Odpowiedz
@pavlo0: musisz w zabezpieczenia windowsa wejść ochrona przed wirusami i tam wchodzisz w historie i zezwalasz na plik albo wyłączasz ochrone w ogole
  • Odpowiedz
@pavlo0 Sprawdziłem i na windowsa 11 potrzebujesz crack fix bo wersja co była długo dostępna ma znany problem ze zgodnością, szukaj pod nazwą CrackFix Win11 24H2 (by Skystar), np na cs rin ru albo elamigos site
  • Odpowiedz
@sEB-q: ale polecasz mu wersje z KeyShopów. To już lepiej niech to spiraci, niż ma płacić za klucze niewiadomego pochodzenia z tańszych regionów.
  • Odpowiedz