Wpis z mikrobloga

Elektorat trzaskowskiego- rozchwiane psychicznie kobiety z banerami o przebytej aborcji albo tęczowe odklejeńce dla ktorego jedyna wartosc prezydenta to identyfikacja z pomyleńcami i wspieranie parad
  • Odpowiedz
  • 0
@plyty_chodnikowe

ona musi nałogowo w--------ć psychotropy albo walić w kinol, inaczej nie da się usprawiedliwić jej psychotycznego zachowania

Jej psychotyczne zachowanie w pełni wyjaśniają dwa pierwsze słowa pierwszego posta
  • Odpowiedz
ona musi nałogowo w--------ć psychotropy albo walić w kinol, inaczej nie da się usprawiedliwić jej psychotycznego zachowania

@plyty_chodnikowe
Jakby to byl facet to ok, masz rację. Ale to kobieta.. Za malo ich chyba jeszcze w życiu spotkałeś xD

• Odpowiedz

@plyty_chodnikowe: albo dwie ostatnie szare komórki są zajęte tym, żeby nie zapomniała oddychać, jeść i wrzucać wpisy na social media (za ostatnie odpowiadała 3 komórka, ale obecnie strajkuje)
  • Odpowiedz
@badreligion66: mam teorię że to jakaś agentka służb. Infiltruje polityków (dwa bolce z pisu+zapewne ich otoczenie), media&celebryci (wywiady ze stanowskim, top model, super express, teraz jakiś nowy show), wojsko (jest terytorialsem z tego co rozumiem). Przy tym odwala takie krzywe akcje, że nikt nie bierze jej na poważnie (idealna przykrywka). Nie zdziwię się jak ma 200iq tylko udaje kretynke.
  • Odpowiedz
mam teorię że to jakaś agentka służb. Infiltruje polityków

@mozgen: przeciez to kawal atencyjnego kretyna xD ona bez tego nie potrafi zyc i byc w cieniu kogos.

Nie zdziwię się jak ma 200iq tylko udaje
XpedobearX - >mam teorię że to jakaś agentka służb. Infiltruje polityków 

@mozgen: p...

źródło: aa

Pobierz
  • Odpowiedz