Wpis z mikrobloga

• 153
@the_one_who_knows_the_only_Truth doloz do tego presję rodziców na dobre wyniki w szkole i matkę, która p----------a się o wszystko z milionem pytań czy jesteś nauczony i czy masz wszystkie lekcje zrobione a tak w ogóle to idź się poucz a nie na komputerze siedzisz.
  • Odpowiedz
doloz do tego presję rodziców na dobre wyniki w szkole i matkę, która p----------a się o wszystko z milionem pytań czy jesteś nauczony i czy masz wszystkie lekcje zrobione a tak w ogóle to idź się poucz a nie na komputerze siedzisz

@grav1: Najlepsze jest to, że w tym stylu wychowania o------l i wymagania niby miały załatwić sprawę. Po prostu nastolatek który nie może w pełni o sobie decydować, nie
  • Odpowiedz
najgorsze w podstawówce jak czegoś zapomniałeś choćby głupiego cyrkla to zamiast wpisać pałę to flondra kazała się 5 minut tłumaczyć przed całą klasą prokuraturka j----a

@Tomekwyntel: Ile razy widziałem jak się niewyżyte pedagożki wyżywały na dzieciakach z biednych/patologicznych domów za rzeczy na które te dzieciaki tak naprawdę nie miały wpływu to nie zliczę.
Bohaterki zasrane.
  • Odpowiedz
matkę, która p----------a się o wszystko z milionem pytań

@grav1: do tej pory nie rozumiem dlaczego polki takie są - p-------------e się o wszystko. I to nie że dopiero jak zostają matkami, dwudziestolatki też takie są. Czy one po prostu naśladują matki?
  • Odpowiedz
@the_one_who_knows_the_only_Truth: ja z kolei lubiłam szkołę, lubiłam się uczyć, miałam zawsze mnóstwo dodatkowych zajęć po szkole, od razu po lekcjach albo jeszcze na przerwach robiłam pracę domowe, żeby mieć już z głowy i resztę popołudnia móc latać po podwórku z dzieciakami. No i nie wiem od czego to zależy, ale mi rodzice nigdy nie sprawdzali czy odrobiłam lekcje, nauczyłam się do sprawdzianu, napisałam wypracowanie itd. To była zawsze moja sprawa
  • Odpowiedz