Wpis z mikrobloga

• 1
co odpowiada na temat ostatniego pokolenia albo poparcia dla lgbt? xd

najlepsze ze ma dwa rozne zdania na ten temat xd

yyy nie wiem. podzielisz się wiedzą, napiszesz cokolwiek? mam/mamy się domyślić? xD

@rozliczony_przez_poprzednia_partie: najgorszy syf wśród komentarzy. 2 zdania, 0 treści, w ogóle nie merytoryczne, 0 konkretów. nic. chłopie, jak chcesz być dobrym trollem, to w takich wpisach musisz wykazać trochę prawdy, choć odrobinę, by wzbudzić w neutralnych odbiorcach
  • Odpowiedz
  • 1
@rozliczony_przez_poprzednia_partie: trzaskowski się wypowiadał na temat ostatniego pokolenia(do dwóch miesięcy wstecz) apropo blokowania ulic i ocenił je negatywnie. co do przyjęcia ukrainy do UE, pierwsza wypowiedź, bardzo słuszna, każdy nawet najmocniejszy zwolennik wprowadzenia ukrainy do UE z polski ci powie, że tak, ale pewne warunki powinny być spełnione i nikt nie chciałby aby ukraińskie zboże czy inne produkty gorszej jakości, chyba w sumie sam to przyznasz, nie chciałby aby zalały
  • Odpowiedz
  • 0
@FoolyKewly: bardzo racjonalny komentarz. przede wszystkim obrażasz swojego rozmówcę, co czyni twoje zdanie ważniejsze, a do tego brak argumentów sprawia, że nie trzeba nawet dyskutować. do czego zmierzasz takim komentarzem? chcesz mnie obrazić, uświadomić, przekonać, nauczyć czegoś xd? we poczytaj ciut o komunikacji, bo tak to twoja wiadomość ma wartość minus jeden xd
  • Odpowiedz
@Castellano: serio chcesz głosować na oskarka bawiącego się w polityka? Ja p------ę jak wy się jesteście w stanie upodlić

Plus kamienia (Nawrockiego) że nie jest Trzaskowskim ale to chyba tyle
  • Odpowiedz
@Castellano: nie chce być niszczycielem uśmiechów dzieci, ale Trzasku jeszcze a zeszłym tygodniu również warunkował dołączenie Ukrainy do Unii od pewnych warunków. ( Nawrocki od uregulowania kwestii Rzezi wołyńskiej jeśli się nie mylę a trzaskowski od polityki rolnej) https://m.300polityka.pl/live/2025/01/08/trzaskowski-ukraina-nie-wejdzie-do-ue-dopoki-nie-zmieni-polityki-rolnej/. Natomiast z racji że głównym elementem kampanii po w tej fazie jest antykampania drugiej strony, to obserwujemy bardzo zabawną próbę połknięcia własnego języka. Co do tego że Rafał nie boi się
  • Odpowiedz