Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zaprosilibyście taką dziewczynę na randkę lub się zgodzili jakby sama zaproponowała? Ja 24 lat, ona około 2 lata starsza, samotna matka z 8 letnią córką, blondynka, chuda, ten sam zawód, inna firma i więcej zarabia, zdarza się że mnie zagada przy okazji jak gdzieś się śpieszy, kiedyś mówiła że chciałaby mieć 10 dzieci i dom na wsi żeby nie pracować i zająć się dziećmi, ogólnie imprezowiczka, moje przeciwieństwo bo cieszy się życiem, a ja raczej poszukuję sensu. Teraz jestem na etapie, że życie to maszynka do mięsa i cierpienie, z drugiej strony spróbowałbym poprostu popłynąć z prądem i zobaczyć co się zdarzy. Tak sobie jeszcze racjonalizuję że skoro w młodym wieku nie zrobiła aborcji to chyba ma jakiś kręgosłup moralny. Ale ma też dużo spermiarzy wokół siebie co zabiegają o rozmowę z nią, ja tego nie robię więc chyba jestem od nich lepszy.

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #filozofia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to w końcu jest imprezowiczka czy chce mieć dużo dzieci i nimi się zajmować? To się raczej wyklucza mocno, albo dziewczyna myśli że złapie kogoś za hajs wyda kilkoro dzieci i zostawi chlopowi by się zajął a ona będzie balować
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): terminowy-sędzia-33

Może są takie, ale z bmi powyżej 30 co wyżej srają niż dupę mają, sam byłem świadkiem jak pierwszy raz gdy zobaczyła mnie i mojego niższego kolegę, do mnie postawa słodkopierdząca a do niego coś w stylu "szkoda że nie powiesiłeś się na pępowinie" lub bezdzietne są jeszcze też wybredne po 40, z jedną zresztą w rocznym randkowaniu, bo związkiem bym tego nie nazwał, byłem. Ja
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kitku_Karola: nie wiem to nie tak że jestem jakoś entuzjastyczny po prostu się rozglądam po najbliższym otoczeniu i nawet nie wiem czy by mnie chciała. No i nie chcę aplikacji używać, tam to tylko sobie pewnie samoocenę zniszczę, jednak ta dzieciata jest miła dla każdego a ta gruba bez dzieci też mniej więcej w moim wieku to tak jak wyżej napisałem, zraziła mnie do siebie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): organizacyjny-przyjaciel-10:

Rozmnażanie i przekazanie życia wymaga od nas żebyśmy byli dla siebie religią, inaczej byśmy dawno wyginęli, więc nie wiem co to za głupia uwaga xD. Zachodnia cywilizacja w momencie dotarcia do największej wolności zaczyna się zwijać. Jeśli człowiek liberalny nie chce, aby Europa została przejęta przez zacofane ludy, powinna przyjąć ideologię pod nazwą roboczą "liberalizm pronatalistyczny" do takiego ja doszedłem wniosku. Jeśli nikt nie chce kobiety
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie, bo jest samotną matką. Jeśli chcesz założyć rodzinę, to dlaczego nie z młodą kobietą, która nie ma dzieci z poprzedniego związku? Jeśli uruchamiasz grę, to zaczynasz od zapisu kogoś innego czy zaczynasz na nowo własną przygodę?
Przepotężnym ostrzeżeniem jest jej imprezowy styl życia. Abstrahując od bycia samotną matką, to każda dobra matka na pierwszym miejscu postawi swoje dziecko. To świadczy o właściwych priorytetach w jej życiu. Jeśli przedstawia
  • Odpowiedz