Aktywne Wpisy

hansoloxd +280

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
@N331: to ktoś ogląda ogłoszenia z nieruchomościami bez podanej ceny ( ಠ_ಠ)?
@N331: 90% nowych inwestycji: "Cena priv". A ludzie muszą gdzieś mieszkać. Tutaj nie działa niewidzialna ręka wolnego rynku, bo kupienie mieszkania to nie są zakupy w lidlu. W lidlu możesz kupić inne masło i nawet tego nie odczujesz. Natomiast inne mieszkanie? 4km dalej to może być gigantyczna różnica zmieniająca twoje życie.