@djtartini1: w artykule Onetu nie padają stwierdzenia Owsiaka, że "WOŚP utrzymuje system ochrony zdrowia w Polsce, a NFZ tylko kradnie", ani inne o podobnym wydźwięku
Wklejasz losowe linki i oczekujesz, że ktoś będzie przyjmował to jako argument, a jak tego nie robi to się oburzasz.
GOWNO mnie obchodzi co jest na zachodzie. Wiesz dlaczego? Bo tak sie sklada ze czesto tam bywam i czasem korzystam z ichnich odpowiednikow naszego NFZ.
@gorzki99: ty w ogóle przeczytałeś ze zrozumieniem co napisałem zanim wysrałeś z siebie ten komentarz?
@gorzki99 W przykład z kolegą nie wierzę, bo 2 tygodnie to się naciągnięcie mięśnia goi i to jakiegoś mniejszego. Uraz kolana to co najmniej miesiąc przerwy. Jeśli wystarczyłoby 2 tygodnie to twój kolega nawet by nie czuł potrzeby fatygowania się do lekarza. Z tej sytuacji to skłaniał bym się na olanie sprawy w Austrii, a nie w Polsce. Oddziały ortopedyczne są tak zapchane, że dodawanie do kalendarza kolejnego zabiegu bez potrzeby
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
#wosp
źródło: huj
PobierzWklejasz losowe linki i oczekujesz, że ktoś będzie przyjmował to jako argument, a jak tego nie robi to się oburzasz.
@Darek08: Serio? To, że Owsiak mówi, że NFZ go okrada to nie jest podobny wydźwięk? To co miał na myśli?
@gorzki99: ty w ogóle przeczytałeś ze zrozumieniem co napisałem zanim wysrałeś z siebie ten komentarz?
Z tej sytuacji to skłaniał bym się na olanie sprawy w Austrii, a nie w Polsce. Oddziały ortopedyczne są tak zapchane, że dodawanie do kalendarza kolejnego zabiegu bez potrzeby
@ali_baba: Jak wspomnialem. Nie chce mi sie bajek pisac. No ale masz pelne prawo nie wierzyc.