Aktywne Wpisy

Gawith_Apricot +123
Pamięta ktoś karty Dragon Ball w chipsach Chio Chips? Jakoś było to na początku lat 2000.
Kupowałem po 5-10 małych paczek naraz dla kart, a potem to wpierdzielałem tak że mnie aż brzuch bolał.
#nostalgia #2000s #czipsy #dragonball
Kupowałem po 5-10 małych paczek naraz dla kart, a potem to wpierdzielałem tak że mnie aż brzuch bolał.
#nostalgia #2000s #czipsy #dragonball

źródło: a1ec144840138adf6079dcd08fbe
Pobierz
Jak ktoś ma 10m to się tym nie chwali.
Chwała się za to spekulujących na dziwnych aktywach, mający tam kilkaset pln. Wtedy nawet pękną strata ich nie ruszy.
To nie te same emocje. Przy wiekszych sumach ciężko się spekuluje
Cały czas daje głos
źródło: Panicz888
Pobierzco do transakcji z CFD to np. żeby nie promować hazardu wśród niekumatych wykopków z głównej, bo gdy się wrzuci screen z duża kwota w zysku, to wpis zaraz leci w gorące i masz PW zawalone pytaniami od ludzi z poza tagu, gdzie to się otwiera takie
Jak dobrze, że majątek Elona Muska nie jest znany xDD ten to by pewnie wszystkie dzieciaki codziennie miał porywane. K---a typie mamy XXI wiek, na samym BTC ludzie z niczego dorobili się
Poniżej mejl jaki kiedyś dostałem od spółki Votum mając przez chwilę ich akcje.
źródło: image
PobierzSą ludzie którzy grają w otwarte karty jak @anonimowy_programista i takich ja szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te same wykopki nie potrafią nawrócić kobiet na katolicyzm, konfederacji dać 100% w wyborach, założyć swojej Tesli. Można wymieniać czego to oni bez dowodów nie osiągnęli a tak naprawdę tylko p------ą, że się nie da.
Można wymyślać teorie o milionach, bezpieczeństwie a prawda jest taka, że autor takiego screena obawia się, że ma mało i zamiast podziwu będzie wyśmiany.
Dobrze wiecie, że większość z tagu chwalących się procentami robi to, żeby uchodzić za ekspertów, zaznać poklasku i gdyby okazało się, że pod tym zamazanym polem jest 100 zł to by zostało bagatelizowane z