Aktywne Wpisy

blunch +755
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
snorli12 +46
Posiadacze pomp ciepła gdy patrzą na prognozę pogody na najbliższy tydzień... ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
#pogoda #pompaciepla #ogrzewanie #majsterkowanie #budujzwykopem #remontujzwykopem #energetyka #heheszki
źródło: 3cb6a0407ba16da4303aad613b6591e50aaa11b385d30fefe688ac7ad2b5f02d
Pobierz

źródło: pov-jestes-grzegorzem-braunem-i-spokojnie-srasz-sobie-w-sejmowym-kiblu-justyna-dobrosz-oracz-przez-szybe
PobierzBraun chowa się po kiblach przed dziennikarzami? Odważnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ah Ci przeklęci dziennikarze, zadaja nie takie pytania jak chcemy. To nie byli prawdziwi dziennikarze.
To tak jak cham grzegorz daun to nie jest prawdziwy poseł tylko ruski szpiony do siania fermentu. Ta sama zasada.
Masz rację, pewnie zbyt ostro go oceniam.
Jednak jako jeden z niewielu polskich polityków jeździł do moskwy za zaproszeniami kremlowskich fundacji juz po 2014 roku.
Do tego to piękne zdjęcie ze skazanym w polsce
źródło: temp_file130608308962896173
Pobierz@Sarza01: Poszukaj dzbanie informacji o tym w jakich okolicznościach zrobiono to zdjęcie, było o tym nawet niedawno wykopalisko. Zresztą chyba sikorski ma też zdjęcie z tym człowiekiem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Piekne to byly okoliczności. Braun specjalnie do Moskwy pojechał zrobić sobie to zdjęcie xD
I to juz kilka lat po tym jak facet zostal wydalony z polski za szpiegostwo.
To sa te okoliczności łagodzące dzbanie?