Aktywne Wpisy

MePix +55
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
#chwalesie #budujzwykopem #budowadomu #remontujzwykopem
źródło: 1000005759
Pobierz@ATAT-2: czyli doszedłeś własnie do momentu, w którym kasa zacznie płynąć szerokim strumieniem i zaczną się prawdziwe problemy. Wcześniej to były popierdółki. Powodzenia!
Jedynie czego mi brakuje to totalnej olewki po czym się łazi, co upadnie czy co się rozleje :P
@Jarek_P: Raczej bym powiedział, że płynie szerokim
@iX6Ce tam będzie stała tylko koza. Tak, miałem obawy czy nie za mało wypuściłem tego d przodu ale zobaczymy w praktyce
@iX6Ce: W projekcie komin miał schodzić pionowo w dół do kozy. W praktyce jednak okazało się, że siedziałoby się na krześle jakieś 30cm od pieca ;) Stąd przesunięcie
Jodełka wiadomo ładna, jednak u mnie kosztowałąby jakieś 5k więcej biorąc pod uwagę materiał +
Kaczkan dąb pure forest
materiał 205 pln / m2
ułożenie 35 pln / m2 (ekipa ze sklepu)