@ElektrizPL: dawno na żadną grę tak nie czekałem jak czekam na tą nową Aceton Korse, tym bardziej mnie to dziwi że mam świadomość że większości zawartości i tak w niej nie będzie ¯\(ツ)/¯
@ElektrizPL: Kupiłem, ale szczerze martwi mnie najwyraźniej przyjęty model Game-as-a-Service. Czy ktoś zna szczegóły i może przytoczyć co dokładnie Kunos zamierza w Evo? Myślę nad refundem.
Co masz dokładniej na myśli? Domyślam się, że mogą być później sprzedawane dodatkowe auta i tory jak w poprzednich seriach. Z tego co śledzę, jeszcze niczego nie zauważyłem co miałoby by zmartwić przez GaaS w Evo. Mimo bolączek wieku dziecięcego, raczej bym nie refundował.
@ElektrizPL: Pierwszego dnia były dostępne tylko 5 podstawowych aut, bo nie działały serwery - reszta miała być włączana podstawie stanu gracza z serwera Kunos, a nie przechowywanego lokalnie. Serwer nie wytrzymał, gracze zaczeli refundować bo miało być 20 aut, to Kunos wieczorem wydało patcha 0.1.1, który tymczasowo udostępnia wszystkie 20 aut graczowi.
Niemniej, kiedy Kunos dopracuje serwery, to praktycznie cały kontent gry będzie zależał od serwera, jest o tym mowa
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Lista obecności
Za niespełna godzinę premiera ASSETTO CORSA EVO
Po 10 latach od premiery #assettocorsa i ok. 6 latach #acc, dziś przyszedł czas na #assettocorsaevo (。◕‿‿◕。)
#gry #wyscigi #simracing #motorsport #pcmasterrace
źródło: image
PobierzStart: 15:00 UTC (16:00 naszej strefy czasowej)
@zackson: no i to że też czekam jak p-----n mimo że w tej grze niewiele będzie co robić póki co.
https://www.cdkeys.com/pl_pl/assetto-corsa-evo-pc-steam
źródło: comment_wy5j74RXmQqpNeqefFRrCbbY4taHRY91
Pobierzhttps://www.humblebundle.com/store/assetto-corsa-evo
źródło: ac_evo_out
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzCo masz dokładniej na myśli? Domyślam się, że mogą być później sprzedawane dodatkowe auta i tory jak w poprzednich seriach.
Z tego co śledzę, jeszcze niczego nie zauważyłem co miałoby by zmartwić przez GaaS w Evo.
Mimo bolączek wieku dziecięcego, raczej bym nie refundował.
Niemniej, kiedy Kunos dopracuje serwery, to praktycznie cały kontent gry będzie zależał od serwera, jest o tym mowa