Aktywne Wpisy

splinter96 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

@WielkiNos: Mamy też tabletki 12 tydzień po i z jakiegoś powodu ich stosowanie powoduje kwik u prawaków i prawaczek ¯\(ツ)/¯
@WielkiNos: No i to jest właśnie ten kwiiiiik. Jej brzuch - jej sprawa.
To po prostu wybranie mniejszego zła. Każda normalna babka po aborcji powie, że wolała by w ogóle nie zajść niż robić aborcje, ale życie inaczej się potoczyło i tyle.
@Tyrande albo:
@Tyrande: a każdy prawak ci powie, że jak złamałeś nogę to nie ma mowy o żadnym gipsie czy leczeniu bo jak złamałeś to masz mieć złamaną! Jakby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała!one!!1