@kjungst Powiem Ci jak go będę już chwilę użytkował. Narazie kupiłem go dla aparatu głównie. Pierwsze wrażanie to super rozmiar. Nie taga cegła. Wykończenie też solidne.
@ZygmuntJedyny nie wiem na czym Ci dokładnie zależy, ale ja od niedawna używam Ringke Onyx i jestem zadowolony. Na xda jest wątek, gdzie masz opinie o różnych etui.
@ZygmuntJedyny: zajrzyj na alieexpres. Sam zawsze kupowałem etui w Polsce, ale ostatnio to zmieniłem. Za cenę jednego etui od chińczyka mam kilka różnych sztuk. Wykonanie przeważnie na wysokim poziomie
@ZygmuntJedyny: ja używam taki. Przetrwał na razie upadek z pół metra na kafelki xD ogólnie solidny, dobrze się trzyma telefon tylko ta plastikowa szybka z tyłu trochę się palcuje i szybko tłuści.
@TrujZWykopem ja tam z pixela 8 jestem zadowolony, zdecydowanie najlepszy android jakiego używałem, a miałem już praktycznie każdą markę. Jedyne co może z pixelami konkurować to iphony, ale to już jest preferencja co do samego systemu
@ZygmuntJedyny: Bier spigena i szkła też mają dobre z taką ramka plastikowa do naklejania aby równo wyszło. Pixel spadł mi na tory z 1.5m j przeżył w tym etui
@ZygmuntJedyny stara pamięć ufs mnie od niego odstrasza. Może teraz nie robi to jeszcze dużej różnicy ale szukam telefonu na minimum 5-6lat a apki i wszystko rośnie
@ZygmuntJedyny: Bierz dedykowane. Też zadałem do pytanie po kupnie ósemki i większość odpowiedziała, żeby brać oryginalne od googla. Do telefonu od razu wziąłem etui od 3mk za 5 dyszek, ale bryła telefonu kompletnie się w nim zmieniła. W tym od googla nadal jest malutki no i samo wykonanie jest dużo lepsze. W innych telefonach miałem spigena, nilikina, 3mk i jakieś no name. Ten dedykowany do pixela jest zauważalnie lepszy i
Ps. Przesuń widżet wyszukiwania w dół wygodniej się korzysta.
@ZygmuntJedyny: zajrzyj na alieexpres. Sam zawsze kupowałem etui w Polsce, ale ostatnio to zmieniłem. Za cenę jednego etui od chińczyka mam kilka różnych sztuk. Wykonanie przeważnie na wysokim poziomie
Jedyne co może z pixelami konkurować to iphony, ale to już jest preferencja co do samego systemu