Aktywne Wpisy

erni13 +75
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +325
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

źródło: qbittorrent_ZPnjKHKsbJ
Pobierzźródło: chrome_BovpuNQmqW
Pobierz@IreuN: Nic. Za darmo nie znajdziesz dostępu. Co najwyżej możesz spróbować kupić od kogoś konto, ale ani nie będzie tanio, ani nie będzie pewności, że konto długo wytrzyma (jako że sprzedawanie kont jest zabronione na PT).
Network Name: PolishTrackerNew IRC Server: irc.pte.nu
Default Port: 6667
SSL
źródło: fake
Pobierz* Connect retry #1 irc.pte.nu (6667)-
* Unable to connect to server (Connection refused)
-
* Connect cancelled