Wpis z mikrobloga

#teleelevidenie #iptv ej jak to z tym PPV u niego jest, bo teraz widzę na tagu że ostatnie Prime transmitował a u mnie na tym kanale leciał Fashion Tv w momencie gali?
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Malouda15: masz listę z linku czy pliku? Bo z linku sie aktualizuje przy każdym starcie pragramu i jest taki kanal tv lub ppv jak w opisie kanału. Listę w pliku trzeba ręcznie zaktualizować. Ja mam listę z pliku i przed każda galą i transmisja ppv muszę aktualizować ręcznie i nową listę zapisywać do pliku.
  • Odpowiedz
  • 0
@figus102 z linku. Generalnie ja ją kupiłem w sobotę koło godziny 20 bo potrzebowałem zapasowej jakby mój dostawca miał problemy z transmisją. Myślałem że nie transmituje ale czytałem potem na tagu że jednak leciało więc się zdziwiłem. Może on jakoś ogranicza dla nowych list te transmisję PPV?
  • Odpowiedz
@rafalsul: Obracał bo robił screengrab ekranu (odtwarzacza) a na odtwarzaczu były znaki wodne identyfikujące tego kto kupił i stream był ubijany jak wychodził poza strone.
Teraz przechwytuje bezpośrednio źródło sygnału z pominięciem odtwarzacza, nie ma znaku wodnego ale streamonline stosuje rotacje kluczem i soli dodatkowo link (token) bez skryptu który odświeża playliste i pobiera klucz padło w połowie - musiałby siedzieć nad tym i w momencie padu wygenerować na nowo
  • Odpowiedz