Wpis z mikrobloga

Jakiś czas temu zamówiłem przez internet złota monetę z odbiorem w salonie, po chwili zadzwoniła do mnie ekspedientka, która poinformowała mnie, że jeżeli pojawi się u nich moneta to mnie o tym poinformuje i przyjadę ją opłacić oraz odebrać. Po ponad miesiącu postanowiłem się przypomnieć i oczywiście cyrk na słuchawce, parafrazując: “Pan sobie może przez internet zamawiać. My nie zamrażamy cen. Nie mam teraz na stanie takiej monety.” I takie aroganckie zwodzenie w nieskończoność. Teraz pytanie czy jeśli zamówiłem monetę z odbiorem w salonie, poręczając to swoimi danymi z obowiązkiem zapłaty, a na stronie wielka cena, w której “zarezerwowałem” (a przynajmniej tak myślałem) monetę to czy faktycznie obowiązuje mnie cena w momencie zamówienia/zarezerwowania monety czy nie ważne kiedy przyjdzie muszę płacić po aktualnym kursie? #zloto #gielda #inwestycje
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheStarryNight: niby powinna obowiązywać cena z daty zakupu alenwez teraz z nimi walcz o parę gorszy :p ale z drugiej strony zamówienie nie było opłacone to jakby cena spadła to też mógłbyś nie odebrać bez konsekwencji. Jakbyś zapłacił to inna sprawa.
  • Odpowiedz
@TheStarryNight: zamawiaj jak na wykopka przystalu przez tavexa. Zgoda stronę mają tragicznie wolną i wysyłają wszystko poczta polska ale chociaz nie ma takich jaj. Plus znizka na wysylke jest jak co
  • Odpowiedz