Aktywne Wpisy

stndix +53
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

W styczniu 2018 w Warszawie pewna pani przystąpiła do egzaminu na prawo jazdy. Podczas wykonywania zadania ruszania na wzniesieniu dwukrotnie zwolniła hamulec ręczny po usłyszeniu sygnału dźwiękowego. Egzaminator zakończył egzamin wynikiem negatywnym. Zdająca złożyła skargę na egzaminatora i egzamin został unieważniony. Egzaminator skarżył decyzję przez wszystkie instancje aż do Naczelnego Sądu Administracyjnego. NSA przyznał rację egzaminatorowi w wyroku z 4 października 2022:
I OSK 1795/19 - Wyrok NSA
Tydzień temu wyrok ten przytoczono na facebookowym profilu związku zawodowego egzaminatorów WORD. Wywiązała się w związku z tym ciekawa dyskusja:
Może ktoś jeszcze nie widział wyroku!
#prawo #prawojazdy #polskiedrogi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło:
Pobierz