Aktywne Wpisy

aa-aa +123
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

Umeraczyk +207

w ogole nie korzystam z telewizora, czasem popatrze jak różowa mnie zaprosi na jakiś serial i tyle. mam obecnie Xiaomi TV 44 cale czy coś takiego i co nas bardzo denerwuje a wrecz doprowadza do szału to cienkie podzespoły użyte w tym telewizorze co sprawia że wszystko sie zacina a aplikacje sie dosłownie w----------ą jak im braknie ramu xD
chcialem kupic nowy TV, i nagle natknalem sie na to o czym piszecie na tagach. jest mi ktos w stanie opisac w paru slowach co to w ogole jest?
czy ja dobrze rozumiem, że wy kupujecie jakieś urządzenia które działają pod hdmi i mają po prostu android tv wgrane w siebie, są na dobrych podzespołach i tyle? plus mają możliwość wgrania jakiejś "listy iptv" dzięki czemu będe mieć możliwość oglądania normalnej telewizji? wtf :D
patzre na KINHANK G1 za 250zl na aliexpress i wydaje mi sie to duzo lepszym rozwiazaniem niz kupowanie nowego tv za 3-5k
Chińskie nie oznacza gorsze, 90% OEM/ODM ATV to chińczycy: sdmc, sei robotics czy skyworth.
Kinhank g1 produkcji sdmc to najbardziej opłacalny zakup w tej chwili, choć lada chwila wjadą pudła z s905x5
Inna sprawa jak komuś zależy na certyfikacji Google to musi pod tym kątem szukać sprzętu, choć mnie to nie interesuje, bo nie korzystam z platform streamingowych.
Smart IPTV - szybka, prosta, głównie do oglądania tv bez VOD
Televizo - mniej wygodna jak dla mnie, jest także w wersji darmowej i fajnie działa z VOD
Tivimate - dobre do oglądania tv i dobre do VOD. Cenowo drogo ale może działać na 5 urządzeniach na raz