Wpis z mikrobloga

o kurde wlasnie natknalem sie na #iptv #tivimate #teleelevidenie i mozg r-------y mam lekko xD

w ogole nie korzystam z telewizora, czasem popatrze jak różowa mnie zaprosi na jakiś serial i tyle. mam obecnie Xiaomi TV 44 cale czy coś takiego i co nas bardzo denerwuje a wrecz doprowadza do szału to cienkie podzespoły użyte w tym telewizorze co sprawia że wszystko sie zacina a aplikacje sie dosłownie w----------ą jak im braknie ramu xD

chcialem kupic nowy TV, i nagle natknalem sie na to o czym piszecie na tagach. jest mi ktos w stanie opisac w paru slowach co to w ogole jest?

czy ja dobrze rozumiem, że wy kupujecie jakieś urządzenia które działają pod hdmi i mają po prostu android tv wgrane w siebie, są na dobrych podzespołach i tyle? plus mają możliwość wgrania jakiejś "listy iptv" dzięki czemu będe mieć możliwość oglądania normalnej telewizji? wtf :D

patzre na KINHANK G1 za 250zl na aliexpress i wydaje mi sie to duzo lepszym rozwiazaniem niz kupowanie nowego tv za 3-5k
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
i czy mógłby ktoś powiedzieć dlaczego nie lepszy jest Chromecast 4 z Google TV? w momencie jak nie zależałoby mi na kanałach telewizyjnych?
  • Odpowiedz
@stary_grat: To ją przekonaj że od Telewizji będzie miała w głowie Glizdy!!( ͡~ ͜ʖ ͡°) Przekonaj ją że jutub to jest okno na świat a nie Propagandowa piorąca beret telewizja!

I kup jej jakieś tanie Mini PC i powiedz kobieto ogarnij sie!! ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DystryktPrawdy: Kolego!! Żadne TV Boxy nigdy nie zastąpią ci PCta czy laptopa podłączonego pod TV!! Ja to przerabiałem tak do 2017-19! I do teraz tylko PC i bezprzewodowa klawiatura i myszka i leże w------y przy 65" czytam wypok oglądam jutuba i inne rzaczy jak PRO ( ͡ ͜ʖ ͡) A jak chce obejrzeć jakieś filmy to w przeglądarce odpalam https://movies4us.co/ i Wy Je Bon Go
  • Odpowiedz
  • 0
@Ksiaze_Choroszczy: a powiedz jakiego powiększenia używasz na tv żeby swobodnie czytać wypok? w sumie pewnie używasz powiększenia w windowsie zeby cos widziec? :P nie jestem anty do tego nastawiony ale jednak pewnie ledwo co tam widzisz. kumpel takie cos mial u siebie w domu i zle to wspominam
starygrat - @KsiazeChoroszczy: a powiedz jakiego powiększenia używasz na tv żeby swob...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz