Wpis z mikrobloga

@genocidegeneral:

Czyli fani Jurasa to takie bystrzaki, że za dodanie wpisu o parze gejów otagowanego #pasta wrzucą cię do jednego wora z trollami Mateckiego?

Co to to nie, raczej pisowcy wezmą mnie za jednego ze swoich. Jeden troll tutaj już kiedyś mi proponował dorobienie sobie publikując propagandę pisowską xD
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Ale jaka nagonka. Koleś za pieniedze zbierane przez dzieci na chore dzieci kupował bilbordy polityczne z jasno określonym przekazem i sympatią przez co wszedł na pełnej z butami w brudną politykę i teraz wykopki neuropki w szoku że jest nagonka. Tak. Owsiak jest politykiem a polityka to jedna wielka nagonka. Czego nie rozumiesz? To jak Kaczyński założy jakąś fundację to nie mamy prawa go krytykować bo też będzie nagonka?
  • Odpowiedz
@StdPtr:

na ten moment jedyne co można mu zarzucić to że nie mówi głośno o tym, że państwo powinno zwiększyć nakłady na służbę zdrowia

Na ile pamiętam to czasem o tym mówił, ale też jakoś wybitnie nie śledzę jego aktywności w SM więc nie wiem jak jest obecnie.
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: @pawel1410 bo on nic nie ukradł. Zbiera pieniedze i ma prawo wydawać na to na coc chce. Nawet na bierząca politykę. Tylko niech nie ma pretensji że jak wchodź w politykę to jest traktowany jak polityk. A wy wykopki neuropki macie z tym problem. Jeszcze raz napisze że Owsiak od 2020 roku to regularny polityk który już tylko z przyzwyczajenia zajmuje się zbieraniem pieniędzy.
Tomekmoskwa - @Zgrywajac_twardziela: @pawel1410 bo on nic nie ukradł. Zbiera pieniedz...

źródło: IMG_0539

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: po prostu wszedł w politykę. Nie bez powodu politycy mają ochronę bo ludzie grożą im śmiercią. Tak to już jest z politykami. Nic nie zrobisz. I nie wiem co tu ma „logika pisowcow” Tusk i Kaczyński też ma ochronę bo ludzie im grożą. Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz