Wpis z mikrobloga

@Tomekmoskwa: Napisałeś „polityczne z jasno określonym przekazem i sympatią„ Co na tym billbordzie coś politycznego, jakaś sympatia czy jasno określony przekaz?
Chyba, że widząc „zło” albo „sepsa” podświadomie myślisz o PiSie, to niezła doza samokrytyki muszę przyznać.
  • Odpowiedz
To wy zrobiliście z tego billboardy polityczne. Gdybym szedł chodnikiem i zobaczył taki billboard, bez waszego darcia ryja w życiu bym nie powiązał tego z polityką albo z jakąś partią. Tak samo każdy normalny człowiek jak sądzę.
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa: O niskim IQ może świadczyć najwyżej bezrefleksyjne przekonanie o własnej zdolności oceny tego przez Wykop.
Mi się żyje całkiem nieźle, bo żyję w świecie rzeczywistym, a nie w świecie urojeń o polityce, o cudzym ilorazie inteligencji i strach pomyśleć o czym jeszcze.
  • Odpowiedz
po prostu wszedł w politykę.

@Tomekmoskwa
Zaraz zaraz. Bo zgubiłeś chronologie. Napierw pis będąc u władzy 8 lat pluł na owsiaka i wośp ile mógł, nawet serduszka zakruwali na relacjach z tvp. Sense nienawiści w wiadomościach jaki to nie jest złodziej. A dopiero później po tych 8 latach plucia owsiak mial czelność postawić bilbordy. Nie dziwie mu sie, kazdy by mial dość i chciał zmiany władzy w takiej sytuacji na jego miejscu.
  • Odpowiedz
@Tomekmoskwa:

To jak konduktor w pociągu każe mi pokazać bilet to też jest to szczucie na mnie?

Jak konduktor mnie pyta o bilet, to pokazuję mu bilet i konduktor sobie idzie. Jakby stał przy mnie z biletem w dłoni i krzyczał i, że nie pokazałem, to tak, można stwierdzić, że to rodzaj nękania.
Tymczasem krzyczycie, że Owsiak się nie rozlicza, ukrywa, kradnie i robi jakieś wałki, on co roku składa
  • Odpowiedz
@pawel1410: jak dla ciebie zbieranie pieniędzy na mrozie przez dzieci na chore dzieci a wydawanie je na bilbordy politycznie nie jest wałkiem to nie mamy o czym gadać. Nikt Owsiakowi nie zarzuca jakieś przestepstwa finansowe. Tylko to że jest zwykłym ściemniaczem. Diabłem w ornat ubranym co do mszy służy. Jest zwykłym szeregowym politykiem i jest taktowany jak polityk. A to że kiedyś tam założył jakąś fundację nie ma znaczenia. Czyli
  • Odpowiedz