Aktywne Wpisy

Let_Me_2_Be +189
Kiedyś w pracy jeden dużo starszy kolega powiedział mi że podwozi dziecko na basen i czeka na nie 1h w samochodzie.
A ja go pytam to nie wolisz sobie tą 1h jakoś zagospodarować np na siłownię podjechać?
A on mówi że nie i dodał że ma wtedy ciszę i spokój by sobie pomyśleć.
Wtedy totalnie go nie rozumiałem. Dziś wiele lat później rozumiem.
A ja go pytam to nie wolisz sobie tą 1h jakoś zagospodarować np na siłownię podjechać?
A on mówi że nie i dodał że ma wtedy ciszę i spokój by sobie pomyśleć.
Wtedy totalnie go nie rozumiałem. Dziś wiele lat później rozumiem.

![Pościg zakończony tragicznym wypadkiem! Zginęły trzy osoby! [FOTO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a4386698d0316e2296e780f379f50450a33035e963ca1e4c5d9847b3ce4f7581,q80.jpg)

Chyba, że widząc „zło” albo „sepsa” podświadomie myślisz o PiSie, to niezła doza samokrytyki muszę przyznać.
Mi się żyje całkiem nieźle, bo żyję w świecie rzeczywistym, a nie w świecie urojeń o polityce, o cudzym ilorazie inteligencji i strach pomyśleć o czym jeszcze.
@Tomekmoskwa
Zaraz zaraz. Bo zgubiłeś chronologie. Napierw pis będąc u władzy 8 lat pluł na owsiaka i wośp ile mógł, nawet serduszka zakruwali na relacjach z tvp. Sense nienawiści w wiadomościach jaki to nie jest złodziej. A dopiero później po tych 8 latach plucia owsiak mial czelność postawić bilbordy. Nie dziwie mu sie, kazdy by mial dość i chciał zmiany władzy w takiej sytuacji na jego miejscu.
Jak konduktor mnie pyta o bilet, to pokazuję mu bilet i konduktor sobie idzie. Jakby stał przy mnie z biletem w dłoni i krzyczał i, że nie pokazałem, to tak, można stwierdzić, że to rodzaj nękania.
Tymczasem krzyczycie, że Owsiak się nie rozlicza, ukrywa, kradnie i robi jakieś wałki, on co roku składa