@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: To historia z jukej, nawet te lozka ktore nie daja sie do j-----a poznaje. Wartosc tego kolka to byla cos powyzej £160 jesli dobrze pamietam. A gest sam w sobie super fajny. Innym problemem jest ze jak zagadasz do takiej farmerki a potem do czlowieka z Londynu to przeskok cywilizacyjny czuc mocno :D
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: To historia z jukej, nawet te lozka ktore nie daja sie do j-----a poznaje. Wartosc tego kolka to byla cos powyzej £160 jesli dobrze pamietam.
A gest sam w sobie super fajny. Innym problemem jest ze jak zagadasz do takiej farmerki a potem do czlowieka z Londynu to przeskok cywilizacyjny czuc mocno :D
U nas nie bo wieśniary uciekły ze swojego grajdoła do miasta i udają damy
@Myceliuman: Wlasciwie zyje w Londynskiej bance, bo nie znam za wiele naplywowego elementu :D aczkolwiek poznajac 100 losowych osob w Londynie to szybko bym zatesknil do tych farmerek co tylko koniki, pieski i traktorki.
@frugASS: jak to jakiś dojrzewający podpuszczkowy twardy to można sobie policzyć ile nawet najtańsze parmezany czy ich podróby na promocjach kosztują ( ͡º͜ʖ͡º)
@Phallusimpudicus: mmmmmm gruńciaki - najlepsze na świecie. Nie jakieś plastikowe malinowe co to nawet ziemi nie widziały bo są hodowane na pulpie w szklarn
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
źródło: image
Pobierzźródło: f02vzqlwn8la1
PobierzA gest sam w sobie super fajny. Innym problemem jest ze jak zagadasz do takiej farmerki a potem do czlowieka z Londynu to przeskok cywilizacyjny czuc mocno :D
U nas nie bo wieśniary uciekły ze swojego grajdoła do miasta i udają damy
źródło: obraz
Pobierz@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: 400 000$, można sobie za to dom kupić( ͡º ͜ʖ͡º)