Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
ja ciągle widzę ludzi z woreczkami, a chodniki i tak obsrane.

@WielkiNos: tak naprawdę wystarczy jedna niesprzątająca osoba by zasrać okolicę
  • Odpowiedz
  • 38
@WielkiNos Straż miejska powinna walić mandaty po 2k za niesprzątanie po psie. Jeden, drugi by zapłacił, reszta by nauczyła się sprzątać.
  • Odpowiedz
@adisoniusz: Ale sobie przynajmniej pies jeszcze łapę r------e od szkła które wszędzie jest po sylwestrze. Pomijając podludzi którzy nie sprzątają po wszelkiej masci fąflach o aparycji bliższej szczura niż psa to mam wrażenie, że ogólnie sprzątanie na osiedlach jest w ciul obcięte. Ogólnie odkąd wprowadzono nowy ład i ściśnięto samorządowym budżetom jaja to wszędzie jest syf.
  • Odpowiedz
  • 24
@Dlkvv problem w tym, że zanim przyjadą to psiarz już zwieje. Musi być większy ostracyzm, bo nadal są ludzie, którzy uważają, że oni nie będą sprzątać gówien.

Najciekawsze, że na takim prestiżowym osiedlu biały kamień biznesmeni w garniakach sprzątają gówna po psach za każdym razem, a mieszkańcy wielkiej płyty często uważają, że nie będą się poniżać.
  • Odpowiedz
@adisoniusz: mam tak samo i serio mnie to w-----a. A dziadki/babcie to już w ogóle nigdy nie sprzątają po psach, nie ważne czy idzie z yorkiem czy z owczarkiem, kładzie lachę na sprzątanie i spierdziela
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ja od pół roku jak widzę kogoś, kto nie sprząta, to kulturalnie proponuję, że oddam mu jeden woreczek xD niektórzy biorą i sprzątają, bo 'ojeju zapomniałam/em woreczka', a inni z pyskiem lecą, że to przecież nawóz jest i gitara. Lubię się z cymbałami kłócić, nie powiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zordziu: No tam to akurat się nie dziwię, całe Nadodrze powinno być zaorane, te wszystkie zrujnowane kamienice razem z mieszkańcami. Większej wylęgarni patologii w tym mieście nie ma.
  • Odpowiedz