Aktywne Wpisy

Finesta +872
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
Goronco +88
Plusujacym wysyłam linka do lestlima, myślę około 19.55
#ksw
#ksw

#cebula #prawo #blik no i #heheszki bo mam bekę z typa co za 250 PLN będzie się teraz bał do końca życia odebrać telefon od nieznanego numeru
@takJakLubimy: nope, nie ma takiej opcji, bank może poprosić, ale jak klient nie chce to nie musi oddawać i zostaję powództwo cywilne, na co ja mam chęci i czas.
Jak coś sprzedaje/wał to kupisz i się spotkacie szybciej. ;)
Zajmujesz się wlasnymi sprawami, moze akurat robisz cos pilnego i ważnego w swojej firmie. Albo jesteś na basenie czy silowni i nawet nie masz telefonu pod ręką.
Wracasz z tego basenu i widzisz 5 nieodebranych połączeń z jakiegoś nieznanego numeru. Żadnej wiadomości, zadnego SMS-a, więc wiesz ze to nie twój klient. Przebierasz się, a natręt dzwoni w tym czasie jeszcze 3 razy.
@biauekWladcaJajek: Bank to Ci co najwyżej poda dane osobowe, on się nie ma czego bać, transakcja jest przecież w pełni legalna xD Co do pociągnięcia tematu, powodzenia, może za 3 lata zobaczysz pieniądze
@Adams_GA może być nawet za 10 lat. Mam nasrane na to 250 PLN. Liczy się sam fakt, że nie zamierzam odpuścić.
@Adams_GA może być nawet za 10 lat. Mam nasrane na to 250 PLN. Liczy się sam fakt, że nie zamierzam odpuścić.
No to zachowałeś się porządnie Miras i tak jak trzeba. Niemniej jednak koleś nie popełnił zadnego wykroczenia ani przestępstwa i doskonale wiesz, że nie ma po jego stronie zadnej winy. Jasne, ze miloby bylo, gdyby zachowal się honorowo
Ale z jakiej paki bank miałby podawać czyjeś dane komuś? Przecież właśnie w tym wypadku obowiązuje RODO (plus dodatkowe przepisy bankowe) a podstaw prawnych do przekazania danych nie ma tu