Aktywne Wpisy

RepeatPlease +27
Chat GPT twierdzi że za dwie czekolady zapłacę 10.07zl, czy jest ktoś kto kupił dwie i może rozszyfrować ostateczną cenę 🤣 #biedronka

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#cebula #prawo #blik no i #heheszki bo mam bekę z typa co za 250 PLN będzie się teraz bał do końca życia odebrać telefon od nieznanego numeru
@takJakLubimy: nope, nie ma takiej opcji, bank może poprosić, ale jak klient nie chce to nie musi oddawać i zostaję powództwo cywilne, na co ja mam chęci i czas.
Jak coś sprzedaje/wał to kupisz i się spotkacie szybciej. ;)
Zajmujesz się wlasnymi sprawami, moze akurat robisz cos pilnego i ważnego w swojej firmie. Albo jesteś na basenie czy silowni i nawet nie masz telefonu pod ręką.
Wracasz z tego basenu i widzisz 5 nieodebranych połączeń z jakiegoś nieznanego numeru. Żadnej wiadomości, zadnego SMS-a, więc wiesz ze to nie twój klient. Przebierasz się, a natręt dzwoni w tym czasie jeszcze 3 razy.
@biauekWladcaJajek: Bank to Ci co najwyżej poda dane osobowe, on się nie ma czego bać, transakcja jest przecież w pełni legalna xD Co do pociągnięcia tematu, powodzenia, może za 3 lata zobaczysz pieniądze
@Adams_GA może być nawet za 10 lat. Mam nasrane na to 250 PLN. Liczy się sam fakt, że nie zamierzam odpuścić.
@Adams_GA może być nawet za 10 lat. Mam nasrane na to 250 PLN. Liczy się sam fakt, że nie zamierzam odpuścić.
No to zachowałeś się porządnie Miras i tak jak trzeba. Niemniej jednak koleś nie popełnił zadnego wykroczenia ani przestępstwa i doskonale wiesz, że nie ma po jego stronie zadnej winy. Jasne, ze miloby bylo, gdyby zachowal się honorowo
Ale z jakiej paki bank miałby podawać czyjeś dane komuś? Przecież właśnie w tym wypadku obowiązuje RODO (plus dodatkowe przepisy bankowe) a podstaw prawnych do przekazania danych nie ma tu