Aktywne Wpisy

nieocenzurowany88 +113
Wypadek z wczoraj w miejscowości Ługwałd. Dwie osoby z czterech podróżujących nie żyją, reszta w szpitalu. Na uwagę zasługuje fachowość udzielonej pomocy przez nagrywającego
#polskiedrogi #wypadek
#polskiedrogi #wypadek

A330 +150

O naiwności, serio myślałem, że ok, dostanie 5000 PLN, no ale będzie mi szukał, za mnie jeździł itd. A okazuje się, że nie 5k, tylko 3% wartości mieszkania, nic nie będzie szukał tylko ew. podsyłał co tam ma, a 99% umów z kupującymi jest podpisywanych na etapie zadzwonienia na ogłoszenie i stanowi warunek, aby w ogóle otworzyć drzwi oraz oczywiście podkładkę by skasować te dodatkowe 3%.
To że legalne jest pobieranie prowizji od obu stron umowy jest chore XD
#nieruchomosci
@Brzydka_Prawda: podrzuć gdzieś te zapisy. Zainspirowałeś mnie
To pewnie bo żadne biuro nie daje innym posprzedawać swojej zdobyczy. Także jak szukasz dobrze to może i
Pośrednik wykonuje usługę dla obu stron transakcji - skojarzenie i doprowadzenie do zawarcia umowy. Czemu miałoby być nielegalne wynagrodzenie od osoby dla której świadczysz jakaś usługę?
Przed internetem były biura matrymonialne, te wyginęły - wszedł internet. A zła baba puści cie z torbami i zmarnuje 10 lat życia. To może jednak znajdź ostatnie biuro matrymonialne w kraju, może jakieś jest, i poszukajcie sobie kobiety (o ile nie macie).
@matti82: podczas bk2 było tak (Kraków), że ludzie sobie już z gardeł wyciągali wzajemnie te mieszkania. Jedno mieszkanie tego samego dnia oglądało 50 osób i licytacja, więc zazwyczaj miałeś może dzień na decyzję. A to mieszkanie było jedynym, które spełniało