Wpis z mikrobloga

Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #apple #iphone #klawiter #technologia #telefony
ketiow - Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenze...
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik

@ketiow: kurde i teraz nie wiem czy chodzi o nieantyfana czy tamtego ulanego homosiowatego co zapomniałem jak się zwał
  • Odpowiedz
i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień.

@ketiow:
Ale po co miałbym kupować nowy telefon, skoro obecny wciąż działa OK?
  • Odpowiedz
nieantyfan nie jest jakis bezkrytyczny wobec apple choc okreslenie “zniewiescialy” to jest 5 poziomow za nisko. Nawet mi slowa brakuje zeby go okreslic

@MercedesBenizPolska: nasz mkbhd z olxa, te jego materiały mają taką samą wartość merytoryczną (mierną)
  • Odpowiedz
@ketiow: ja tam czekam na m5, w MBP ma być na wiosnę, zależy mi na baterii. Kurła jakby miał fizyczną kartę sim + e-sim i trzymał te 20h jak deklarują to bym nawet i 30k położył, ale to pewnie za 2 generacje jeszcze, laptop do którego nie trzeba robić hotspotu z telefonu w podróży to jest mistrzostwo świata i na razie mają takie tylko Lenovo i Microsoft, ale też tylko
  • Odpowiedz
kurde i teraz nie wiem czy chodzi o nieantyfana czy tamtego ulanego homosiowatego co zapomniałem jak się zwał

@vulcanitu: myślę że o krawczyka, tak tam wwchodził w tyłek apple że jako pierwszy z polskich influ/dziennikarzy został zaproszony na premierę appla (chyba dwa lata temu, przy okazji iphona 15)
  • Odpowiedz
@ketiow: klawiatur wydaje sie być trwale obiektiko. Czasem zagłębia się w tematy, które nie powinny być tematem vloga tech. Z drugiej strony jest rozpoznawalny, wiec rozumiem że czuje poczucie obowiazku. Szczegolnie że ma w głowie więcej od byle aktorzyny (ktorzy od wypowiedzi na kazdy temat nie stronia)
  • Odpowiedz