Aktywne Wpisy

annlupin +114
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

LatajacyJeczmien +65
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie pierwsze BMW? Interesuje mnie raczej RWD, chce się "nauczyć" marki. Który ze starszych modeli jest w miarę niezawodny (wiadomo, że wiek robi swoje) tzn. nie ma jakiś grubszych bolączek?
#polskiedrogi #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Napisz jaki model cie intersuje lub ilu letni bo przy BMW rozstrzał cenowy jest spory nawet przy tym samym modelu.
Na "nauczenie sie" bmw proponuje jakąś
@mirko_anonim: nie ma czego się uczyć to zwykły samochód jest. Jak nie r-------y to się dobrze prowadzi i tyle. Dla ciebie bez różnicy bo jak szukasz starego to pewnie będziesz oszczędzać na paliwie i oponach więc będziesz się wlec prawym pasem
Moim pierwszym BMW (ale nie ostatnim)
Będziesz miał wydatki i to grube. Sam mam e39 od 6 lat i kosztowało mnie to tyle co kiedyś nowa dacia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ja np wzialbym funcar e46 M54b30 z soft turbo na 350KM i skrzynia 8hp. Mysle ze mozesz sie duzo nauczyc w takim o RWD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Dobre opony + sprawne zawieszenie (amortyzatory) + sprawna elektronika (działające ESP) i RWD nie straszne.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky