Wpis z mikrobloga

@piotras24: Jakby mieli sprawdzać w kamerach, to by dali im możliwość przewijania nagrania i by sobie przewinęli. Najwidoczniej za mało się denerwują i nikt im nie da takiej możliwości.
  • Odpowiedz
bo np. kolejki samoobslugowe w biedrach to dla wielu oszczędność czasu i gamechanger

@downinthedumps: Tu oczywiście się mylisz, bo np. w mojej biedrze (najbliższej) często do samoobsługowej jest większa kolejka i wszystko trwa dłużej, niż w normalnej kasie ¯\(ツ)/¯

A na orlenie tylko sram, więc nie wiem jak działają tam dystrybutory ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@wankstain: @dlaczego_michau: W Warszawie na Circle K przy Bakalarskiej masz takie dystrybutory właśnie. Nie wiem czy to jakieś testy czy jak ale na start wybierasz czy chcesz płacić w kasie czy tam. Jeśli tam to standardowo wybierasz kwote i tankujesz.

Działa to średnio, zawsze jak chce potem rachunek to coś się zacina xD Raz wgl mi cały dystrybutor po tankowaniu wywalił błąd i wpadł w jakiegoś bootloopa xD
  • Odpowiedz
Dystrybutor i tak jest zablokowany do czasu zapłaty.

@ArchDelux: co ty pierdzielisz za głupoty... () Jestem kierowcą od 2009 roku, zawsze przeparkowuję po tankowaniu i jeszcze nie widziałem stacji benzynowej, gdzie dystrybutory były blokowane
  • Odpowiedz
polska ma taki rozwinięty system płatności bezgotówkowych a na stacjach benzynowych jak w lesie. jakby nie można było dać terminali przy dystrybutorze jak np. w takim USA, gdzie jeszcze płatności zbliżeniowe nie są wszędzie dostępne.

@wankstain: Bo masz wejść na stację i kupić hot doga.
  • Odpowiedz
Albo odpowiadac ze nie mam karty lojalnosciowej i w dupie mam plyn do spryskiwaczy za 40zl, terminal przy dystrybutorze i elo
  • Odpowiedz
Kiedy podludzie się nauczą, że po zatankowaniu należy przeparkować samochód żeby nie blokować dystrybutora?

@downinthedumps: Po co, skoro i tak masz zablokowany dystrybutor XDDDDD
I nie p-----l, że gdzieś tam jest coś napisane, bo rzeczywistość jest inna.
  • Odpowiedz