Wpis z mikrobloga

@Marek_Tempe: Póki nie trafiłem na wykop to nie wiedziałem że niektórych ludzi, pewne problemy które można nazwać błahostkami są dla niektórych krzyżem który muszą nieść przez życie.
W ogóle ten portal mnie regularnie uświadamia że wiele rzeczy, na które nie zwróciłem do tej pory uwagi, jest dla wielu wyznacznikiem szczęścia, statutu społecznego i spełnienia bądź jego braku.
  • Odpowiedz
@Corvus_Frugilagus: Ja się na tym portalu dorobiłem kompleksów, dopiero blokowanie ludzi, tagów, mniejsza częstotliwość zaglądania sprawiła, że się trochę podleczyłem. A to co napisałeś to najprawdziwsza prawda o tym toksycznym miejscu.
  • Odpowiedz
@StoSloty1488 Kiedyś robiłem coś takiego że w tygodniu wchodziłem tylko raz w poniedziałek. Efekt był oczywisty. Jednocześnie gdy wchodziłem w te poniedziałki, to pierwsze co rzucało się w oczy, to to że nic ciekawego mnie nie ominęło, niezależnie czy to na mirko, czy na głównej. Jedynie ciągły popis "erudycji", użalania się nad sobą + wszelkiego rodzaju płatne albo nie trolle.
Jednocześnie czytanie niektórych bredni wykopków, przekonań, strasznie ryje banie.
To taka
  • Odpowiedz
@Corvus_Frugilagus: Im człowiek mniej wie tym lepiej śpi. xD
@Marek_Tempe Dowiedzieliście się czegoś co zaburzyło wasz światopogląd, coś co jest prawdziwe ale nie dla wszystkich a dla jakiejś części społeczeństwa. No, ale patrzycie na wszystko przez swój pryzmat, ja ja i tylko ja więc nie możecie zrozumieć, bo do tego trzeba trochę takiej prawdziwej empatii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel dokładnie trzeba empatii bo jak oni nie zdawali sobie, że przez zakola przegrali życie i nie mają promila szansy na normalne funkcjonowanie, to jedyne co zostało to klepanie innych po plecach na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jednak chcąc nie chcąc no to zakola pogorszają wygląd większości facetów.

@Nowystaryziel: To zalezy jak sobie sam z tym radzisz mentalnie i fizycznie. Jak masz zakola wielkosci zakonnika i zostawiasz te czuprynke nadal, to jest slabo i albo przeszczep albo golenie na lyso. Mi sie robia zakola i mi to przeszkadza, ale wiem, ze otoczeniu nie i jestem atrakcyjny dla kobiet, bo w czasach, w ktorych mi sie juz robily
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Sęk w tym, że większość ludzi nie zrozumie drugiego człowieka dopóki sama nie znajdzie się w podobnej sytuacji.
Prawdziwi truecelle mają zestaw pewnych cech i wydarzeń na które człowiek nie ma żadnego wpływu jak geny, rodzina i środowisko dorastania, a które rzutują później na całe życie.
No, ale nie ma co dyskutować bo bogaty nie zrozumie biednego, syty głodnego i kobieta mężczyzny. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Marek_Tempe: nie chce mi się wierzyć, że np w szkole gdzie chodziłeś nie było chociaż jednego gigazakolaka noorwood 3,4 w wieku tych 16-18 lat
Zawsze się taki zdarzy i zawsze choć raz, choćby żartobliwie to mu zwróci uwagę na te zakola
  • Odpowiedz
@Marek_Tempe: mam tak samo ale gdyby nie wykop nie wiedziałbym jak nazwać niektórych swoich problemów i jak je rozwiązać (rozwiązania zazwyczaj już brałem z innych stron internetu ale nie znalazłbym ich gdyby nie nazwa problemu). Nie zastosowałbym tez kilku sztuczek jak mewing który uważałem na początku za pierdołę ale zacząłem robic bo dlaczego nie a potem się okazało że lekko wyostrzyło mi to rysy twarzy. Imo wykop to taki poradniczek
  • Odpowiedz