Aktywne Wpisy

Polasz +164
Dzień dobry :)
źródło: temp_file4675324448878078082
Pobierz
America +63
Anka po co mu te majteczki? Niech już całkiem wystawi fajfusa i będą lepsze zasięgi.
#p0lka #lewandowska
#p0lka #lewandowska
źródło: IMG_1681
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu 2025-01-12 022539
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W ogóle ten portal mnie regularnie uświadamia że wiele rzeczy, na które nie zwróciłem do tej pory uwagi, jest dla wielu wyznacznikiem szczęścia, statutu społecznego i spełnienia bądź jego braku.
Jednocześnie czytanie niektórych bredni wykopków, przekonań, strasznie ryje banie.
To taka
@Marek_Tempe Dowiedzieliście się czegoś co zaburzyło wasz światopogląd, coś co jest prawdziwe ale nie dla wszystkich a dla jakiejś części społeczeństwa. No, ale patrzycie na wszystko przez swój pryzmat, ja ja i tylko ja więc nie możecie zrozumieć, bo do tego trzeba trochę takiej prawdziwej empatii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak chcąc nie chcąc no to zakola pogorszają wygląd większości facetów.
@Nowystaryziel: To zalezy jak sobie sam z tym radzisz mentalnie i fizycznie. Jak masz zakola wielkosci zakonnika i zostawiasz te czuprynke nadal, to jest slabo i albo przeszczep albo golenie na lyso. Mi sie robia zakola i mi to przeszkadza, ale wiem, ze otoczeniu nie i jestem atrakcyjny dla kobiet, bo w czasach, w ktorych mi sie juz robily
Prawdziwi truecelle mają zestaw pewnych cech i wydarzeń na które człowiek nie ma żadnego wpływu jak geny, rodzina i środowisko dorastania, a które rzutują później na całe życie.
No, ale nie ma co dyskutować bo bogaty nie zrozumie biednego, syty głodnego i kobieta mężczyzny. ¯\(ツ)/¯
Zawsze się taki zdarzy i zawsze choć raz, choćby żartobliwie to mu zwróci uwagę na te zakola