✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od jakiegoś czasu mam problem z grzybica na pachwinach. Co pójdę do lekarza, to tylko kolejny daje inne i inne leczenie, nawet nie chcą pobrać żadnych próbek. Przez te wszystkie próby leczenia do tego, że to wygląda wręcz okropnie. Nie ma już wielkich czerwonych plam, za to w miejscu grzybicy zostały wielkie lekko brązowe plamy. Mam już tego dość, siada mi to na głowę, nie daje sobie z tym rady. Jak sobie z tym poradzić? Ktoś wie czy można to jakoś naprawić, usunąć? Psychika mi siada jak tylko zdejmuje spodnie i widzę co tam się dzieje... Było w miarę okej a przez ostatnie tygodnie to się tak pogorszyło, że nie mogę na to patrzeć
@mirko_anonim zamiast leczyc objawy ulecz przyczyne - pewnie obcierasz skore ud i masz ja przesuszona, przez co jest podatna na grzyby, szczegolnie gdy sie spocisz. Zacznij smarowac kremem wewnatrzna strone ud i pachwiny po prysznicu. Oczywiscie na początku bedziesz musial tez wyleczyc masciami, itd sama grzybice. Mozesz tez rozwazyc zmiane bielizny na bardziej przewiewna.
Od jakiegoś czasu mam problem z grzybica na pachwinach. Co pójdę do lekarza, to tylko kolejny daje inne i inne leczenie, nawet nie chcą pobrać żadnych próbek. Przez te wszystkie próby leczenia do tego, że to wygląda wręcz okropnie. Nie ma już wielkich czerwonych plam, za to w miejscu grzybicy zostały wielkie lekko brązowe plamy. Mam już tego dość, siada mi to na głowę, nie daje sobie z tym rady. Jak sobie z tym poradzić? Ktoś wie czy można to jakoś naprawić, usunąć? Psychika mi siada jak tylko zdejmuje spodnie i widzę co tam się dzieje... Było w miarę okej a przez ostatnie tygodnie to się tak pogorszyło, że nie mogę na to patrzeć
#lekarz #medycyna #zdrowie #dermatologia #grzybica #pomocy #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky